Lille prinsesse opereret igen efter ulykke

I vinter brækkede den 11-årige hollandske prinsesse Alexia sit højre lårben og har nu været endnu en tur på operationsbordet.

Prinsesse Alexia har endnu en gang har været på operationsbordet i forbindelse med bruddet. Foto: Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

En hyggelig skiferie fik en brat afslutning for den hollandske kongefamilie tilbage i februar.

Mens kong Willem-Alexander, dronning Máxima og parrets tre piger, kronprinsesse Catharina-Amalia på 12 år, 11-årige prinsesse Alexia og niårige prinsesse Ariane, boltrede sig på pisterne ved det østrigske skisportssted Lech, snublede den mellemste prinsesse og brækkede sit højre lårben i styrtet.

Den kvæstede prinsesse blev straks hastet til et hospital i Innsbruck med helikopter og blev opereret for bruddet.

Nu oplyser det hollandske kongehus ifølge Hello! Magazine, at prinsesse Alexia endnu en gang har været på operationsbordet i forbindelse med bruddet.

Operationen skete ifølge avisen i starten af september på Erasmus MC-Sophia hospitalet i Rotterdam, hvor prinsessen fik fjernet en plade og flere skruer, der siden februar har skulle hjælpe knoglerne til at hele ordentligt.

Det hollandske kongehus oplyser desuden, at operationen var vellykket og gik godt, og at prinsessen forlod hospitalet nogle timer senere og kunne vende hjem til familien.

Efter ulykken og operationen kaldte prinsessens forældre, kong Willem-Alexander og dronning Máxima, deres lille datter for “en fighter” og var optimistiske i forhold til, at hun nok skulle komme sig helt igen.

– Hun får det bedre dag for dag, men hun er frustreret over ikke at kunne foretage sig fysiske ting eller gå rundt uden sine krykker, fortalte den argentinskfødte dronning åbenhjertigt i det hollandske tv-program “Hart van Nederland” tilbage i marts ifølge Hello! Magazine.

– Hun ved, at hun heldigvis vil få det bedre om et par uger, og at bruddet kun er midlertidigt, supplerede kongen sin kone i tv-interviewet.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS