Lille prins stjal alle overskrifter

Med tre børn har William og Kate nok at se til, men en tur på balkonen gav et helt nyt indblik i lille prins Louis liv.

Udgivet Opdateret

Det er altid spændende, når der kommer en lille ny – og som altid, når der er et lille barn, så bliver de altid centrum for alles opmærksomhed. Hvor de fleste i disse dage har blikket stift rettet mod prins Harry og Meghan Markles nye baby Archie, så kan Kate og Williams prins Louis også stjæle overskrifterne.

I løbet af prins Louis første år i verden, der har det været småt med fotoseancer, men i den seneste tid er den unge purk begyndt at stikke næsen mere frem – og derfor deltage til flere royale begivenheder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det er ikke længe siden, at Kate Middleton tog den lille spirrevip med på en opgave, men i weekenden var prins Louis sammen med hele den royale familie, da han var med til at fejre Trooping the Colour, som er en årlig fejring af det britiske militær.

Det er en tradition, der strækker sig helt tilbage til det 17. århundrede, hvor man har kunne se de mange britiske soldater på tværs regimenter og rangordner. Og da den britiske kongefamilie trådte frem på balkonen, så fik man et udsyn til prins Louis i ungdommelig uskyld, da tommelfingeren var lidt mere spændende at sutte på end at holde øje med alle soldaterne.

Men prins Louis har trods sin unge alder lært at vinke til befolkningen – og da han kom ud på terrassen var det i armene på sin mor, men senere fik prins William lov til at holde guldklumpen.

I galleriet øverst kan du se billeder fra turen på balkonen.

Powered by Labrador CMS