Lille prins fik tidlig julegave

Den lille prins fik overrakt sit helt eget juletræ.

Lille prins Oscar fik sit helt eget juletræ, men mor Victoria måtte hjælpe med at slæbe. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er få ting, som når man ser solen stråle i et lille barns øjne. For prins Oscar i Sverige stod der julelys i øjnene, da han fik sit eget lille juletræ i gave.

Artiklen fortsætter under videoen.

Prinsen lyste op som en sol og prompte løftede den lille starut demonstrativt træet op og traskede afsted – der har ikke været nogen tvivl om, at prinsen havde en helt klar idé om, hvad det træ skulle bruges til – og ikke mindst hvor det skulle stå.

Men det gik dog op for prinsen, at selvom juletræet var i noget nær miniature-udgave, så var det nu sværere end som så at slæbe et juletræ med sig – derfor blev Victoria også tilkaldt for at yde assistance, fordi julemanden skulle nu ikke misse at smide gaver under træet.

Det søde lille optrin er blevet fanget på video – og det svenske kongehus har været så elskværdige at dele det rørende lille øjeblik, hvor prins Oscar bliver indehaver af et juletræ. Og videoen er uden tvivl noget, som royalister og juleelskere nyder, da den i skrivende stund er blevet set over 215.000 gange på blot 20 timer.

Powered by Labrador CMS