Legende indlagt på sygehuset

Ozzy Osbourne har igen problemer med helbreddet.

Ozzy Osbourne er blevet indlagt. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Ozzy Osbourne er blevet indlagt. KLIK VIDERE FOR FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Ozzy Osbourne har i årtier været en yderst fremtræden skikkelse på rockscenen først som medlem af det ikoniske Black Sabbath, inden han sidenhen bedrog sig ud i solokarrieren. Han blev i sin tid kendte for de vanvittige sceneshows, hvor blandt andet en flagermus fik bidt hovedet af. Men i de seneste år har helbredet haltet for den aldrende musiker.

For kort tid siden måtte Ozzy Osbourne aflyse dele af sin Europa-turné på grund af sygdom, men nu har musikeren altså fået det dårligt igen. Faktisk så dårligt, at han har måtte lade sig indlægge. Det er musikerens kone Sharon Osbourne, som beretter, at Ozzy har taget en tur på hospitalet.

– Som nogle af jer måske har hørt, så er Ozzy blevet indlagt på hospitalet med komplikationer fra en influenza. Lægerne følte, at dette var den bedste måde at få ham hurtigere på højkant. Tak for alles bekymring og kærlighed, skriver hun på Twitter.

Indlagt flere gange

For Ozzy Osbourne er det at være indlagt ikke unormalt. I 2018 blev han også indlagt i forbindelse med en koncertturne i USA. Den tidligere Black Sabbath-sanger har gennem karrieren døjet med alkohol og stofmisbrug – og det var også grunden til, at han i sin tid blev fyret fra Black Sabbath.

Ozzy Osbourne er blevet 70 år, men i karrierens løb har han flere gange været indlagt på hospitalet for diverse problemer. Den turné som stjernen er igang skulle være hans sidste turné, men selvom “The No More Tours 2” skulle være den sidste, så har stjernen ikke afvist, at han stadig vil spille her og der.

Powered by Labrador CMS