Legendarisk sangerinde blev erklæret død – men det passer altså ikke

Stjernesangerinden Shirley Bassey er herhjemme især kendt for sine tre James Bond-bidrag - ikke mindst den legendariske "Goldfinger"-titelmelodi. Forleden blev det meddelt, at den 81-årige Shirley Bassey er død.

Udgivet Opdateret

Lad det være slået fast med det samme: Dame Shirley Bassey er i live – og hun har det så godt, som man nu kan have, når man er 81 år.

Selv forsikrer sangstjernen, at hun er “alive and kicking” – altså en anden måde at sige, at hun føler sig fuldstændig frisk.

Det var ellers ikke lige den melding, som var kommet hendes fans for øren forleden.

Ifølge Hello Magazine fortalte sangeren Mike D’Abo, der er frontmand i det lige så legendariske orkester Manfred Man, under en koncert dette: – Shirley Bassey er død.

Nyheden blev spredt på sociale medier

Det fik straks mange blandt publikum til at glemme alt om musikken og i stedet logge sig på de sociale medier.

Her gav mange udtryk for deres bestyrtelse over, at Shirley Bassey var død.

Der gik dog ikke længe, førend det på Shirley Basseys egen Facebook-profil blev understreget, at det var helt forkert. Se postet her, der viser en helt ny optræden (artiklen fortsætter under opslaget):

– Hermed en officiel bekræftelse på, at Dame Shirley Bassey lever og har det godt, i modsætning til de mange udmeldinger om det modsatte på de sociale medier.


Kendt for sine James Bond-temaer

Ifølge artiklen fra Hello Magazine er der ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvorfor Manfred Man-sangeren troede, at hun var død.

Shirley Bassey er et verdensnavn – og herhjemme er hun nok mest kendt for at have leveret stemmen til intet mindre end tre James Bond-titelmelodier.

Det er “Goldfinger” fra 1964, “Diamonds Are Forever” fra 1971 og “Moonraker” fra 1979.

Især de to første numre er noget nær udødelige udgivelser.

Bassey er langt fra den eneste

Shirley Bassey er langt fra den eneste berømthed, der har oplevet at blive erklæret fejlagtigt død.

Det er ikke mange uger siden, at Rocky- og Rambo-skuespiller Sylvester Stallone oplevede noget lignende.

Også under de mere hjemlige himmelstrøg sker lignende misforståelser.

Eksempelvis var den norske kong Harald ude for, at han af norske medier blev erklæret død. Det passede ikke – og han lever fortsat i bedste velgående.

 

Powered by Labrador CMS