Laura Drasbæk tager til myggehelvede

’Sommerdahl’-skuespilleren og kæresten har nemlig planlagt ferie i de svenske skove, og så oplever hun et salgseventyr med sit keramikværksted

Udgivet Opdateret

Laura Drasbæk forærede sin mor en tur til Sverige i julegave, og rejsen er nu planlagt at finde sted her i sommerferien.

– Vi tager Lasse med. Derudover har vi ikke lavet de store planer, fortalte den 49-årige ‘Sommerdahl’-skuespiller til Kendte.dk ved sidste uges premiere på ‘Bad Boys 4’ i Moviehouse Hellerup.

Ikke så begejstret

Kæresten var dog ikke helt så begejstret for ferieplanerne.

– Ja, det bliver et myggehelvede, fastslog den 59-årige filminstruktør tørt.

Laura Drasbæk er i gang med at optage nye afsnit af krimiserien ‘Sommerdahl’, hvor Peter Mygind spiller efterforskningslederen.

Der myrdes løs i Helsingør

– Vi har gjort det så mange gange før, at det bare kører derudad, sagde hun.

– Ja, og man må konstatere, at der bliver myrdet mange mennesker i Helsingør. Det er godt nok en farlig by, indskød Lasse Spang Olsen med henvisning til den fiktive handling, der tager udgangspunkt i Helsingør.

Føler sig superheldig

Ved siden af skuespillet oplever Laura Drasbæk også et salgseventyr med sit keramikværksted ved Jægersborggade i København.

– Faren var, at det pludselig ikke skulle blive så sjovt, fordi det så ikke længere bare var en hobby, men det bliver bare ved at give, oplever Laura Drasbæk.

– Der er mange turister i området, og de kigger forbi. Og så er sociale medier jo en vidunderlig informationssøjle, så jeg føler mig superheldig, og har bestemt ikke fortrudt, fortalte hun.

Laura Drasbæk og Lasse Spang Olsen må se at komme overens med myg i Sverige.
Powered by Labrador CMS