Kusiner kan tage over efter Harry

Royal ekspert mener, at prins Andrews døtre kan komme til at udfylde hullet efter Meghan og Harry.

De to søstre, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie, som en ekspert forudser kommer til at tage over efter Harry og Meghan. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Toby Melville
De to søstre, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie, som en ekspert forudser kommer til at tage over efter Harry og Meghan. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Toby Melville
Udgivet Opdateret

Godt nok har Storbritanniens kommende konge, prins Charles, tidligere lagt op til, at inderkredsen i kongehuset skal slankes. Men det var inden, prins Harry og hertuginde Meghan detonerede en bombe og trak sig som fremtrædende medlemmer af den royale familie og dermed ikke længere skal have officielle pligter.

Artiklen fortsætter under videoen

Netop den kendsgerning har skabt et hul og det kan meget vel bliver prins Andrews døtre, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie, der kommer til at udfylde det, skriver blandt andet Mirror. Mediet bygger påstanden på udtalelser fra den royale ekspert, Robert Lacey.

“Prins Andrews døtre bliver ‘forfremmet’, når hertugen og hertuginden af Sussex officielt takker af i løbet af foråret”, har han sagt.

Eksperten, der har bidraget til Netflix-serien ‘The Crown’, understreger dog samtidig overfor The Sun, at det kun vil ske, hvis de to søstre selv ønsker det.

Han forklarer sine tanker med, at prins William og hertuginde Kates tre børn, der ville være de naturlige arvtagere til at tage over efter Harry og Meghan, jo stadig er små. Derfor vil det være ideelt og kærkomment, hvis Beatrice og Eugenie vil træde til i en årrække.

Situationen er opstået efter, prins Andrew er kommet i strid modvind for ikke offentligt at have beklaget sit venskab med nu afdøde og pædofilidømte Jeffrey Eppstein. Noget, der fik dronning Elizabeth til at fritage ham for officielle pligter.

Det sammen med, at prinsen også beskyldes for at have haft seksuel samkvem med amerikanske Virgina Roberts, da hun blot var 17 år, har i høj grad også har påvirket hans to døtre.

Tager de over efter Harry og Meghan, vil det give dem mulighed for at eksponere sig selv og på den måde fjerne fokus fra deres far.

Powered by Labrador CMS