Kronprinspar i vild duel: Din ser skæv ud

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel kæmpede om at lave den flotteste vase, da de besøgte et keramikværksted i Skåne.

Udgivet Opdateret

Det fløj med kommentarer fra den ene drejebænk til den anden, da kronprinsesse Victoria og prins Daniel besøgte et keramikværksted i Skåne. Her blev parret sat til at dreje en vase hver.

Den svenske kronprinsesse kunne dog også afsløre, at det faktisk er noget, som familien før har prøvet, skriver Svensk Damtidning.

Artiklen fortsætter efter videoen

Din ser lidt skæv ud

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel besøger i disse dage Skåne.

Det royale par afsluttede deres første dag i landsdelen på at blive motorisk og kreativt udfordret, da de skulle dreje en vase. Og det gik ikke stille for sig.

Tydeligt blev det, at både kronprinsessen og hendes mand er konkurrencemennesker, og de gik da også efter at være bedst. Det udmøntede sig i kommentarer, der blev slynget frem og tilbage imellem parret.

Prins Daniel gav i hvert fald udtryk for, at kronprinsessens vase så lidt skæv ud. Inden da havde hun også kommenteret på hans håndarbejde.

Meditativt og sjovt

Det var dog ikke kun spydige kommentarer, der var plads til. Der var også latter, særligt da en af fotograferne satte melodien kendt fra filmen Ghost, hvor de to hovedpersoner også drejede en vase i ler. Det fik kronprinsessen til at bryde ud i grin.

– Det var hyggeligt og meditativt. Og sjovt! Der er noget fint over at det her med at dreje. Der er noget ganske organisk over det, forklarede kronprinsessen.

Kronprinsessen gav også udtryk for, at de havde prøvet det før.

– Ikke mange gange. Men vi har prøvet det før. Og det var virkelig sjovt og børnene synes også, at det var sjovt, sagde kronprinsessen og fortsatte:

Powered by Labrador CMS