Kronprinsesse i modvind over familiemedlem

Ovenpå kronprinsesse Victorias og familien præsentation af deres nye familiemedlem, er de kommet i modvind.

Den svenske kronprinsesse Victoria er kommet i modvind efter afsløringen af et nyt familiemedlem. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Jean-Christophe Bott/Pool via REUTERS
Den svenske kronprinsesse Victoria er kommet i modvind efter afsløringen af et nyt familiemedlem. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Jean-Christophe Bott/Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

For få dage siden afslørede det svenske kongehus noget af en nyhed. For kronprinsesse Victoria og husbonden prins Daniel har udvidet familien til ikke kun at rumme to børn.

Familien er nemlig blevet et medlem rigere, da de har fået en hundehvalp. Men det er ikke kun positive tilbagemeldinger, som kronprinsesseparret har fået på den nyhed.

Artiklen fortsætter efter videoen

Faktisk er kronprinsesse Victoria kommet lidt i modvind, skriver Svensk Damtidning.

Hunden Rio

Forsynet med smukke nye billeder af kronprinsesse Victoria, prins Daniel og deres to børn prinsesse Estelle og prins Oscar afslørede den royale familie deres nye familiemedlem.

De har forøget familien med et firbenet medlem. Til stor glæde for de to børn har familien nemlig budt hunden Rio velkommen til.

Rio er en cavapoo, der er en blanding mellem en King Charles Cavallier og en puddel.

Kronprinsesse i modvind

Netop hundens race er det, der har ført til en del harme over den ellers glædelig nyhed.

For i kommentarsporet med stigende mængder af negative ytringer til billederne og afsløringen af familiemedlemmet Rio er kronprinsesse Victoria blevet kritiseret for valget af racen cavapoo.

Det er trist, at de, der repræsenterer Sverige, ikke vælger seriøse svenske opdrættere, der følger svenske kennelklubbers retningslinjer for blandede racer,” lyder en af kommentarerne blandt mange.

Powered by Labrador CMS