Kræftsyg stjerne i rørende hyldest til mor

Den kræftramte skuespillerinde Shannen Doherty takker sin mor for hendes hjælp og støtte i løbet af skuespillerindens hårde sygdomsforløb.

I marts fik skuespillerinden Shannen Doherty konstateret brystkræft, og siden da har hun delt sin kamp mod kræften på de sociale medier. Foto: American Foto Featues/colourpress.com/COLOURPRESS.COM
Udgivet Opdateret

Da den amerikanske skuespillerinde Shannen Doherty tidligere i år blev diagnosticeret med brystkræft, tog stjernen beskeden med oprejst pande og forsøgte ihærdigt at holde humøret oppe.

Siden da er “Beverly Hills”-stjernen startet i kemoterapi, og det har haft flere konsekvenser for den 45-årige skuespillerinde, som valgte at barbere alt sit hår på hovedet.

Under Shannen Dohertys sygdomsforløb har hendes mor ikke veget fra hendes side, og derfor har skuespillerinden nu valgt at sende en hyldest til sin forælder på det sociale medie Instagram. Her kan man på skuespillerindens profil se et billede af den tidligere “Brenda Walsh”-karakter, der ligger på sin mors skød og bliver nusset.

– Nogle gange er der ikke noget bedre end en moders kærlighed til at hjælpe en. Tak mor, fordi du altid er der og er så stærk for mig. Jeg elsker dig, skriver Shannen Doherty på Instagram.

Hyldest og ros

Shannen Doherty har dog også selv været genstand for en del hyldest og ros på de sociale medier. Senest har veninden og “Buffy”-skuespilleren Sarah Michelle Gellar vist sin støtte, og på Instagram kalder hun blandt andet Shannen Doherty for sin muse.

– Min mandagsmuse er min modige ven Shannen Doherty. Jeg har altid sagt, at hun er en af de mest loyale venner, jeg nogensinde har kendt. Mens hun står midt i sit livs hårdeste rejse, deler hun det med venner, som hun aldrig har mødt i håb om at hjælpe andre, der går igennem det samme, skriver Sarah Michelle Gellar til billedet på Instagram.

Se Sarah Michelle Gellars billede her:

Se Shannen Dohertys opslag her:

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS