Kongerne af pinlige situationer vender tilbage til tv-skærmen

Casper Christensen og Frank Hvam har forlængst afsluttet optagelserne af den nye Klovn-sæson. Ifølge en af skuespillerne får tv-serien premiere på TV 2 til august - der er altså nye Klovn-pinligheder i vente.

Udgivet Opdateret

De har gjort sig uheldigt bemærket i nærmest enhver tænkelig situation – og det er som regel den ene part, der får skylden, mens den anden trækker sig sejrrigt ud af bataljerne.

Ja, det er rigtigt. Vi snakker om den succesrige tv-serie Klovn, som har gået sin sejrsgang herhjemme i adskillige år.

Ifølge Se & Hør får den nye sæson, som er den første i otte år, premiere på TV 2 til august – men det er ikke en oplysning, som TV 2 har ønsket at bekræfte.

Altså er nye Klovn-pinligheder i vente i sensommeren.

Atter en fortælling om hverdagen

Over for Ekstra Bladet har Casper Christensen fortalt om den nye sæson, der bliver den syvende i rækken.

Og her bliver det tydeligt, at der ikke nødvendigvis er sket de store revolutioner hos de to hovedrolleindehavere, der både i serien og i virkeligheden hedder Casper og Frank.

– Vi kommer tilbage til fortællingen om hverdagen. Det handler om det liv, vi alle sammen lever, men hvor Frank så bare altid får fucked det hele op, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Han understreger, at handlingen er sikkert tilbage på Frederiksberg, efter at de to film har været forbi henholdsvis Smukfest i Skanderborg og Hollywood i Californien.

Eks-prinsessens eks-mand spiller med

Når syvende sæson af Klovn suser over skærmen, følger historien tiden, og derfor er Frank og Mias datter blevet en ung pige.

Til at indtage den rolle er hyret 14-årige Rigmor Ranthe, der er datter af skuespillerparret Lars Ranthe og Christine Albeck Børge.

Desuden forlyder det, at den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, sangerinden Aura, filminstruktøren Erik Clausen samt grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen er blandt de nye ansigter i Klovn.

Masser af kendte mennesker har været med

Der er – ud over de to spillefilm fra henholdsvis 2010 og 2015 – lavet seks sæsoner med sammenlagt 60 episoder af Klovn.

Generelt har der været et væld af skuespiller og andre mere eller mindre kendte personager forbi tv-serien.

Stig Rossen, Don Ø, Eddie Skoller, Peter Reichhardt, Bille August, Ib Michael og selveste Michael Laudrup for blot at nævne en håndfuld.

Læs mere om Klovn-universet her.

Powered by Labrador CMS