Kongens beslutning har forandret prins Daniel

Beslutningen om at 'slanke' det svenske kongehus lægger et større pres på prins Daniel. Men han er klar til opgaven.

Udgivet Opdateret

Det er nu godt og vel en måned siden svenske kong Carl Gustaf besluttede at ‘slanke’ kongehuset. Det medfører, at der kommer større fokus på kronprinsesse Victoria og hendes familie, mens de øvrige medlemmer af familien langsomt kommer til at træde til side.

Det betyder, ifølge Svensk Dam, at kongeparrets to andre børn, prins Carl Philip og prinsesse Madeleine og deres familier over tid vil få friere og mere private roller.

Artiklen fortsætter under videoen

At der ændres på rollerne betyder et større pres på prins Daniel. Han er gift med den kommende dronning og det levner ikke megen plads til det mere meget private liv, specielt Carl Philip og Sofia taler om.

Prins Daniel har taget sit job meget alvorligt lige siden, han blev en del af den kongelige familie, men siden beslutningen blev taget, har han anlagt en endnu mere alvorlig mine.

Delvist fordi presset på ham er steget, men også for at vise, han er klar til opgaverne. Han forstår fuldt ud hvad kongens beslutning har af betydning og er helt klar til at stå ved sin hustrus side. Men også til at stå på egne ben, når det er nødvendigt.

Han skal samtidig, sammen med prinsesse Victoria, opdrage og tage del i børnene Estelles og Oscar’s hverdag. Der betyder alt sammen mange bolde i luften og stiller krav om en seriøs tilgang.

Victoria smiler til gengæld som aldrig tidligere, selv om hendes fars beslutning mest af alt berører hende. Hun er opvokset indenfor de kongelig mure og har på intet tidspunkt været i tvivl om, hvad der venter hende.

Powered by Labrador CMS