Kommer ikke 'sovende' til det

Derfor er Casper ”JFK” Phillipson og Malene Østergaard så gode

Udgivet Opdateret

I ”Vild med dans” fredag aften blev Caspar Phillipson udnævnt som ”historiens bedste nydanser” på dommer Jens Werners private rangliste.

Dermed skubbede han 28-årige Jimilian af pinden, som sidste år fik titlen, og ovenikøbet vandt sæsonen.

– Jeg er paf, og meget, meget glad. Sikke en ære, siger den 51-årige skuespiller til Kendte.dk, og giver her en forklaring på dansesuccesen.

– Vi knokler og knokler, så kommer vi herind, og så gnistrer det, siger han, der har fået en fuldstændig slimline figur oven på den megen træning.

Kiloene rasler af

– Jeg spiser normalt, mange proteiner, og alligevel rasler kiloene af mig. Tænk, at det er så hårdt at være danser, siger Caspar Phillipson, der i sidste uge på en enkelt dag formåede at træne i ti timer med sin smukke dansepartner, Malene Østergaard.

Og den meget træning er nok en af grundene til at parret lander i toppen pointskalaen.

Malene Østergaard og Caspar Phillipsen er klar til finalen.
Malene Østergaard og Caspar Phillipsen er klar til finalen.


Ydmyg og stædig

Jens Werner har til Kendte.dk beskrevet, at Casper Phillipson er en ydmyg, men også stædig personlighed, der når, hvad han sætter sig for her i livet.

– Det er jo to fulde danse, der skal være klar, og det er det så også på fredag. Jeg vil gerne holde fast i, at det skal være sjovt. Det skal først og fremmest være en fest, siger Casper Phillipson, der har spillet præsident John F. Kennedy fire gange i amerikanske filmproduktioner.

Powered by Labrador CMS