Komikere kæmper om eftertragtet pris

Komikeren Thomas Warberg og skuespillerkometen Emma Sehested Høeg er blandt de nominerede til prisen som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla

Udgivet Opdateret

Tidligere har komikere som Jonatan Spang, Mick Øgendahl og Anders Matthesen - endda tre gange - kunnet bryste sig af titlen som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla.

I år bliver det Thomas Warberg, Heino Hansen, Emma Sehested Høeg og duoen fra podcasten "r8dio - Undskyld vi roder", der skal kæmpe om den prestigefyldte pris.

Det afslører TV 2 Zulu i en pressemeddelelse.

r8Dio–‘Undskyld vi roder' er nomineret for deres podcast af samme navn. Bag navnet gemmer sig Brian Lykke (th) og Kasper Nielsen (tv) samt en lang række medvirkende, herunder Rasmus Bruun og Frederik Cilius, som sammen vandt Årets Komiker i 2017 for radioprogrammet 'Den Korte Radioavis'. (Arkivfoto).
r8Dio–‘Undskyld vi roder' er nomineret for deres podcast af samme navn. Bag navnet gemmer sig Brian Lykke (th) og Kasper Nielsen (tv) samt en lang række medvirkende, herunder Rasmus Bruun og Frederik Cilius, som sammen vandt Årets Komiker i 2017 for radioprogrammet "Den Korte Radioavis". (Arkivfoto).

TV-komiker i kamp

Emma Sehested Høeg er et nyere navn på underholdningsscenen. Hun er blandt andet kendt fra DR-serien "Skyld", hvor store og små uenigheder i parforholdet kommer under kærlig behandling.

Ud over serien er hun også nomineret for forestillingen "Lolita for altid".

Hun er oppe mod de erfarne herrer Thomas Warberg og Heino Hansen.

Førstnævnte er nomineret for sit fjerde onemanshow "Et storslået menneske", mens det for Heino Hansens vedkommende er showet "Heino Hansens Første ComedyTour", der giver ham billet til konkurrencen.

Afgøres af jury

Sidst men ikke mindst finder man Brian Lykke og Kasper Nielsen. De står sammen bag podcasten "r8dio - Undskyld vi roder", som de er nomineret for.

Ud over æren får vinderen 100.000 kroner fra TV 2 Zulu.

Ud over Årets Komiker uddeles der også en talentpris til en fremadstormende komiker.

Vinderen afgøres af en jury, som i år skal vælge mellem Rasmus Wallbridge, Oliver Stanescu, Nina Rask og Anne Bakland.

Skuespilleren Emma Sehested Høeg er nomineret for serien 'Skyld' og forestillingen 'Lolita for altid', der byder på alt fra opkast, sang og onani. (Arkivfoto).
Skuespilleren Emma Sehested Høeg er nomineret for serien "Skyld" og forestillingen "Lolita for altid", der byder på alt fra opkast, sang og onani. (Arkivfoto).

Lam i kroppen

I spidsen for det store show i Operaen står skuespiller Lars Ranthe. Det er første gang i karrieren, at han kaster sig ud i den disciplin.

- Jeg blev nærmest lam i kroppen, da jeg blev spurgt, om jeg ville være vært på Zulu Comedy Galla, har den 52-årige skuespiller udtalt.

Kan allerede stemme

Mellem uddelingen af statuetterne er showet spækket med standup, sketcher og andre underholdende indslag.

Zulu Comedy Galla afholdes i Operaen i København torsdag 1. september og kan ses på TV 2 Play og TV 2 Zulu 4. september.

Man kan dog allerede nu kaste sin stemme på sin favorit til Årets Komiker, som seerne bestemmer vinderen af. Det gør man TV 2's hjemmeside.

Thomas Warberg er nomineret for sit fjerde onemanshow, ‘Et storslået menneske’. Det er første gang, han er med i opløbet om Årets Komiker. I 2010 vandt han Talentprisen. (Arkivfoto).
Thomas Warberg er nomineret for sit fjerde onemanshow, ‘Et storslået menneske’. Det er første gang, han er med i opløbet om Årets Komiker. I 2010 vandt han Talentprisen. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS