Klar til nye eventyr

TV-show mogulen har tilsyneladende noget nyt i ærmet og så har han takket ja til nyt job.

Udgivet Opdateret

Den britiske TV-show kendis Simon Cowell er tilsyneladende på vej tilbage i form, efter han på dramatisk vis brækkede flere ryghvirvler ved et styrt på el-cykel den 8. august.

I hvert fald har han ifølge Deadline takket ja til at være dommer ved den israelske udgave af X-Factor i 2021 og optagelserne skulle allerede være i fuld gang.

Artiklen fortsætter under videoen

“Gennem årene har X-Factor fundet imponerende talenter i hele verden. Jeg kan ikke vente med at se, hvad Israel har at byde på,” siger han omkring sin nye gerning.

Rygskaden har afholdt Simon Cowell fra at arbejde de seneste måneder. Ulykken skete mens han var i fuld gang med sæsonens ‘America’s Got Talent’ og det betød, at gæstedommere, blandt andet Kenan Thompson, måtte træde til.

Men har tilsyneladende ikke ligget på den lade side, mens han på grund af sine skader samt covid-19 pandemien, nødtvunget har gået hjemme. Dele af den frigjorte tid har han brugt til at finde på nye show-formater og udvikle dem, har han tidligere forklaret til Deadline.

”Jeg brugt min hjerne mere end nogensinde tidliger. Både i forbindelse med vores allerede eksisterende shows men også omkring nye tiltag, vi skal lave. Det er der blandt andet kommet tre nye formater, som vi ikke havde for blot 12 måneder, ud af. Jeg er meget spændt,” sagde han blandt andet ved den lejlighed.

Lige hvad det er, han har i ærmet, har han dog ind til videre valgt at holde helt tæt ind til kroppen.

Powered by Labrador CMS