Kira Skov deler sin sorg: “Farvel min elskede”

Kira Skov bearbejder sorgen efter ægtemandens Nicolai Munch-Hansens pludselige død den 20. februar.

39-årige Nicolai Munch-Hansen efterlod sig blandt andre hustruen Kira Skov, sønnen Morgan og datteren Nora. Arkivfoto: Linda Kastrup/Scanpix
Udgivet Opdateret

Forrige mandag døde den 39-årige musiker Nicolai Munch-Hansen. Han var gift med sangerinden Kira Skov, og hun har sammen med deres fælles søn, Morgan, og Nicolai Munch-Hansens datter fra et tidligere ægteskab, Nora, været efterladt med tabet af en ægtemand og far.

Kira Skov har blandt andet delt sin sorg gennem sin Instagram-konto. Her har hun i tre opslag hyldet sin afdøde mand og delt billeder fra hans begravelse og af hans gravplads.

We have found the place where Nicolai will rest. ❤️

A post shared by Kira Skov (@kiraskov) on Feb 24, 2017 at 6:06am PST

– Vi har fundet stedet, hvor Nicolai skal stedes til hvile, skrev Kira Skov fredag den 24. februar sammen med et billede af en gravplads.

I weekenden har hun delt et billede af gravpladsen dækket med blomster, hvor hun skriver “Farvel min elskede”. Hun har også delt et opslag med billeder fra begravelsen.

– Mange tak for alle brevene, blomsterne, gaverne, maden, emailene, telefonopkaldene og sms’erne, skriver Kira Skov, og skriver videre, at hun er utrolig overvældet og glad for støtten.

– Jeg ville ønske, at Nicolai havde vidst, at han stoppede trafikken i de københavnske gader ved sin begravelse. At han var så elsket og værdsat af så mange mennesker. Det bringer en smule trøst i denne tid fyldt med overvældende sorg, skriver hun videre i opslaget, der både har et billede af begravelsesoptoget og af en stor bunke kondolencebreve.

Nicolai Munch-Hansen døde formentlig af en utilsigtet fatal kombination af euforiserende stoffer og alkohol, har Kira Skov tidligere oplyst.

Kira Skov og Nicolai Munch-Hansen lærte hinanden at kende, da de spillede sammen i bandet Kira and the Kindred Spirits.

Kira Skov har aflyst alle sine koncerter på ubestemt tid efter det tragiske dødsfald.

Goodbye my love. I will see you in your garden! ❤️

A post shared by Kira Skov (@kiraskov) on Mar 4, 2017 at 3:56am PST


Powered by Labrador CMS