Kendte mødre bliver forkælet på mors dag

At være mor fortjener lidt ekstra opmærksomhed på mors dag - også når man er kendt.

Remee Jackman er blandt de kendte, der hylder mødre på mors dag. Han har skrevet en hilsen til sin kæreste, Mathilde Gøhler. Foto: Scanpix/Nils Meilvang
Udgivet Opdateret

Søndag er dagen, hvor mødre over hele Danmark er i fokus, når mors dag fejres i de danske hjem.

Og også for de kendte er mors dag en dag, hvor de vigtige mødre får lidt ekstra opmærksomhed.

Det ses tydeligt på de sociale medier, hvor en lang række kendisser søndag har delt en hyldest til deres egne mødre eller viser, hvordan de selv har modtaget blomster og gaver fra deres kære på mærkedagen.

Blandt dem er radiovært Le Gammeltoft og “X Factor”-vært Remee Jackman, der på Instagram har delt opslag, hvor de hylder mødrene i deres liv.

– Ethvert barn burde have en mor som dig. Glædelig mors dag, min skat, skriver Remee Jackman til et billede af sin kæreste, Mathilde Gøhler, og deres fælles datter, Kenya.

– Jeg har skullet nå selv at blive mor, inden jeg helt forstod alt det fantastiske, jeg har fået med fra min egen mor. En stærk, selvstændig, arbejdsom, smuk, sjov, pligtopfyldende, empatisk, cool, dygtig og små-kuk kvinde, som jeg er meget stolt af at være datter af, skriver Le Gammeltoft.

Andre kendte viser, hvordan de er blevet forkælet på dagen, eller hylder det at være mor generelt.

– Den reneste kærlighed. Mama. Glædelig mors dag til alle, selv om det er mors dag hver dag, når jeg kigger ind i øjnene på det pureste guld, skriver Ibi Makienok til et billede med sin søn.

Og tv-kendis Mascha Vang har fået en stor buket blomster af sin datter, Hollie Nolia.

– Heldige mig. Glædelig mors dag, skriver hun til billedet.

Se de kendtes opslag her:

https://www.instagram.com/p/BUEBeezgbOvcKQjAlXDc-fScFbQLxoq5YIAzTw0/?taken-by=maschavang

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS