Kendt tv-par: Vores søn er vores højdepunkt

For Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop er det særligt deres søn Theodor, der har været højdepunktet for 2019.

I 2019 har Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrops højdepunkt været sønnen Theodor. Foto: René Lind Gammelmark
I 2019 har Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrops højdepunkt været sønnen Theodor. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

For nyhedsvært Jimmy Bøjgaard og Aftenshowet-værtinde Ulla Essendrop har 2019 været styret af én særlig person, som parret også vil beskrive som deres højdepunkt for året.

Det har nemlig været en fornøjelse at følge deres søns udvikling, fortæller de stolte forældre til Sport 2019.

Artiklen fortsætter efter video

Sønnen er højdepunktet

Jimmy Bøjgaard og Ulla Essendrop tillægger deres søn Theodor en stor ære for, hvorfor 2019 har været et godt år for dem.

– Det er det lidt kedelige svar, når man har en lille søn, men højdepunktet for året har været at se ham udvikle sig helt vildt, siger den stolte far til Kendte.dk.

– Jeg skulle faktisk lige til at sige det samme. Der er højdepunkter hver dag, fordi han udvikler sig helt vanvittigt, tilføjer moren.

Det er kæmpe stort

Selv om året har budt på en ændring i Jimmy Bøjgaards arbejdsliv, hvor han er gået fra at være på skærmen for TV 2 til at være skærmtrold hos TV Midtvest, så er det altså sønnens udvikling, der har været det største.

– Fra at være halvandet til at blive 2,5 år, som han har bevæget sig indenfor i kalenderåret, det er bare kæmpe stort. Det er så fedt, siger Jimmy Bøjgaard.

De stolte forældre har måske været så udfordret af den store udvikling, som deres søn har gennemgået i løbet af året, at det er grunden til, de er trådt ind i det nye år på rolig vis. Parret havde ikke planlagt noget særligt og oplevede årsskiftet nærmest sovende, beskriver forældrene.

Powered by Labrador CMS