Kendt og elsket TV-vært sælger ud

Nu skal der ske noget nyt i familien Ingemanns liv. To ting skal dog lige 'væk' først.

Udgivet Opdateret

Peter Ingemann – og familien – har en drøm. Eller rettere; den har flere. Den skal realiseres – derfor sætter familien nu både hjemmet i Ry og sommerhuset i Skagen til salg.

– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi overvejer at flytte Skagen. Eller købe et stort landsted et sted i Søhøjlandet, siger Peter Ingemann til Kendte.dk.

Det er netop derfor, at familiens faste ejendom nu kommer markedet. Boliga. skriver, at huset i Skagen allerede er til salg. Huset, der er fra 1937, indeholder udover flere værelser og et køkken også et vildmarksbad i gårdhaven Hele herligheden kan blive din for 3.495.000 kroner.

– Og det er alt for billigt, jeg var i mit grønne hjørne, griner Peter Ingemann, der i mange år var vært på det populære program Hammerslag.

– Jeg interesserer mig for huse, som han siger.

Familiens i to år

Huset i Skagen er 126 kvadratmeter stort og har været i familiens eje i to år. Og er blevet sat fuldstændig i stand siden.

På torsdag ryger huset i Ry så også til salg. Hvad det kommer til at koste, må du vente til på torsdag med at finde ud af.

Haster ikke

Hvad familien vælger at gøre – om det bliver en permanent bolig i Skagen eller landstedet i Søhøjlandet – beror på, hvad der på tidspunktet, hvor boligerne er solgt, passer familien, som består af Peter, Peters kone og to piger, bedst.

– Belært af finanskrisen i 2008, hvor vi købte, før vi fik solgt, så sælger vi før vi køber, siger Peter Ingemann.

– Så der er ingen panik, slutter den poplære TV-vært.

Peter Ingemann kan for tiden opleves i programmerne Fremtiden med Ingemann, der sendes mandage på TV2.

Til vinter kommer en ny række programmer, hvor Peter Ingemann kører fra Skagen til Højer på en gammel Puch.

Du kan se Peters hus lige HER.

Powered by Labrador CMS