Kendispar vil forny løfterne efter kærlighedsknas

Ozzy og Sharon Osbourne vil forny deres ægteskabsløfter efter forårets kærlighedsknas.

Det kendte Osbourne-par har fundet kærligheden igen. Foto: GUS RUELAS/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Ægteskabet var tilsyneladende på kollisionskurs, da kom frem, at rockstjernen Ozzy Osbourne havde været sin kone, Sharon Osbourne, utro.

Det førte i første omgang til et brud, men efter bare to måneder hver for sig blev kendisparret genforenet.

Nu tyder det på, at den turbulente tid er ved at være et overstået kapitel for parret, og de to stjerner har lovet hinanden at genopleve deres bryllupsdag.

– Jeg vil gerne forny mine ægteskabsløfter. Ozzy har spurgt mig, og det vil jeg gerne, siger Sharon Osbourne til The Sun.

Affære med frisør

Hele kærlighedsballaden startede angiveligt, da det kom frem, at den 67-årige Black Sabbath-stjerne havde haft en affære med en frisør, han tidligere har været under saksen hos.

Sharon Osbourne ville øjeblikkeligt skilles, og parret endte med at gå fra hinanden. Det bekræftede den britiske X Factor-dommer åbenhjertigt i programmet “The Talk”, hvor hun selv er vært.

– Jeg er ikke sammen med ham længere. Jeg har brug for tid for mig selv og til at tænke over, hvad jeg skal bruge resten af mit liv på, sagde hun dengang, mens hun dog også indrømmede, at hun havde svært ved at se ægteskabet som endegyldigt slut.

Den nu 64-årige studievært endte med at tilgive sin mand for udenomseskapaden, og omkring to måneder efter bruddet fortalte stjernerne, at de igen dannede par.

Parret giftede sig i 1982, og sammen har de børnene Kelly, Jack og Aimee.

Ozzy og Sharon Osbourne har tidligere lukket hele verden ind i privaten, da familiens realityshow “The Osbournes” blev sendt fra 2002 til 2005.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS