Kendisfirkløver kommer kvinder til undsætning

Stjernerne Emil Thorup, Søren Fauli, Christian Bitz og Uffe Buchard skal hjælpe danske kvinder med deres problemer i et nyt tv-program.

I programserien “Oraklerne” skal den stjernespækkede firemandsgruppe turnere rundt i Danmark i forsøget på at hjælpe danske kvinder med at løse deres forskellige problemer. Foto: Discovery Network Danmark.
Udgivet Opdateret

Til hverdag arbejder de fire danske kendisser Emil Thorup, Søren Fauli, Uffe Buchard og Christian Bitz inden for vidt forskellige felter, der spænder fra alt mellem møbeldesign, skuespil og mad.

Nu har de fire herrer dog besluttet sig for at forene deres kompetencer i et nyt tv-program. I programserien “Oraklerne” skal den stjernespækkede firemandsgruppe turnere rundt i Danmark i forsøget på at hjælpe danske kvinder med at løse deres forskellige problemer.

På sin Instagram-profil har direktøren og modeskribenten Uffe Buchard lagt et gruppebillede op af de rådgivende stjerner. Her afslører han, at rundturen i det danske land på ingen måde har været en ferie.

– Jeg drøner i øjeblikket land og rige rundt med disse prægtige mandfolk for at lave tv-serien “Oraklerne”, hvor vi hjælper landets kvinder med deres små og store udfordringer … Og jeg kan godt afsløre, at vi har travlt, skriver Uffe Buchard på Instagram.

Den 49-årige tv-vært afslutter sin billedtekst med et hashtag, hvor han understreger nødvendigheden af det nye tv-show. Her skriver han nemlig, at der er så meget, som kvinder ikke forstår.

Den nye serie “Oraklerne” er fortsat i gang med at blive indspillet. Programserien bliver vist på Kanal 4 til efteråret.

Se Uffe Buchards Instagram-billede her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS