Kate afslører: Her er børnene en fremragende hjælp

Kate Middleton havde en helt særlig historie at fortælle, da hun besøgte en folkeskole.

Udgivet Opdateret

Det kan nogle gange være svært at være på bølgelængde med sine børn i en tid, hvor alt måske synes at handle om internetfænomener og computerspil, men hos Kate og William, der holder Charlotte og George benene på jorden – de har nemlig fundet en interesse, som de deler med Kate Middleton.

Og her tænker du sikkert, at det kommer ned til at tegne eller dyrke sport – men det er det slet ikke. Derimod så afslørede Kate Middleton, at prins George på fem år og prinsesse Charlotte på tre år nyder at hjælpe til i køkkenet.

– De lavede en oste pastaret den anden dag. En hælder mel i, den anden hælder mælk og smør i. De laver salater og ting, siger Matthew Kleiner-Mann, der er administrerende direktør hos Ivy Learning Trust.

Udtalelsen faldt i forbindelse med Kate Middletons besøg hos Lavender Primary School, hvor hun besøgte en skoleklasse, der blev undervist i sundhed i både krop og sind.

Viste nye sider

I undervisningen blev der også taget en gammel klassiker op i folkeskoler. Hver elev havde medbragt en ting, som de skulle vise til klassen og forklare, hvorfor lige netop denne ting gør dem glad. Og her deltog hertuginden selv. Hun fandt nemlig et familiefoto op fra pungen og forklarede, hvordan familien gjorde hende glad. Samtidig viste hun, hvem hver af hendes børn var og ikke mindst, hvem hendes mand var.

I galleriet øverst kan du se billeder fra Kates hyggelige besøg i folkeskolen.

Powered by Labrador CMS