Kæmpe stjerne fanget i vild retssag: Slog mand i kamp om parkeringsplads

Alec Baldwin er blevet fanget i en lettere uheldig episode.

Udgivet Opdateret

Det har altid virket til at være en dans på roser at være den populære skuespiller Alec Baldwin, men mandag var ganske anderledes for den populære Hollywood-stjerne, der var en tur i retten.

Den 60-årige skuespiller var under anklage for at have slået en mand i hovedet efter at have diskuteret om en parkeringsplads.

Alec Baldwin sagde intet i retten, men han har tidligere udtalt, at han intet har gjort forkert. Og det samme mener hans advokat Alan Abramson, der mener, at videomateriale bekræfter, at skuespiller intet har gjort.

Den 2. november blev Alec Baldwin anholdt for episoden. Og nu er han altså mandag blevet stillet for en dommer i New York Supreme Court.

En vanvittig episode

For mange kan et argument over en parkeringsplads synes underlig. Angiveligt skulle nogle bekendte af Alec Baldwin have holdt en parkeringsplads for skuespilleren på Manhatten, hvor de to mænd efterfølgende var begyndt skubbe hinanden efter at have diskuteret om parkeringspladsen.

Den anden chauffør har fortalt politiet, at Baldwin slog ham eller gav, hvad der minder om en lussing.

Den 49-årige mand, som Alec Baldwin angiveligt slog, blev taget på hospitalet, hvor han beklagede sig over smerte i kæben og rødlighed på halsen som følge af Baldwins slag.

Powered by Labrador CMS