Kæmpe ændringer i Paradise Hotel

I de to foregående sæsoner begyndte man allerede moderniseringen og skiftede Mr. & Mrs. Paradise-konkurrencerne ud med Årets Paradise-personlighed

Amalie Szigethy var en af de første store tv-personligheder, der kom ud af 'Paradise'. (Arkivfoto).
Amalie Szigethy var en af de første store tv-personligheder, der kom ud af "Paradise". (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

En række unge mennesker tjekker ind på et overdådigt hotel og skal uge efter uge finde en partner, så de ikke risikerer at stå alene tilbage og dermed ryge ud i kampen om pengepræmien på op til 500.000 kroner.

Det er 17 år siden, at den danske udgave af "Paradise Hotel" fik premiere på TV3 og siden Viaplay.

Men når programmet vender tilbage igen senere på året, er der en række gennemgribende forandringer i formatet.

Det skal nemlig opdateres til en 2022-version.

Det annoncerer Nordic Entertainment Group i en pressemeddelelse.

Fokus på positive værdier

Der vil nemlig være et større fokus på positive værdier og adfærd, som også vil indgå som en større styrke i spillet, lyder det fra programdirektør Kenneth Kristensen.

- Vi har i denne omgang ledt efter unikke personligheder, som har noget på hjerte, og som ikke er bange for at dele ud af sig selv og deres holdninger, siger han blandt andet i pressemeddelelsen og uddyber:

- Der vil være meget større fokus på deltagerne som helhed og ikke blot deres evne til at være taktiske og spille spillet. Vi er gået efter, at alle vores seere får mulighed for at spejle sig i vores cast og de spændende dilemmaer, de bliver kastet ud i, forklarer programdirektør Kenneth Kristensen videre.

Ikke det eneste

Og det er ikke den eneste forandring, der er på vej.

Fremover sløjfes den sidste del af programnavnet, så det nu slet og ret hedder "Paradise" slet og ret.

I de to foregående sæsoner begyndte man allerede moderniseringen og skiftede Mr. & Mrs. Paradise-konkurrencerne ud med Årets Paradise-personlighed.

Man har ligeledes åbnet for, at man ikke nødvendigvis skal være single for at tjekke ind, og at man ikke absolut skal danne par med en af modsatte køn til de såkaldte parceremonier, hvor ugens udstemte findes.

Powered by Labrador CMS