Julie Berthelsen skal giftes

Sangerinden Julie Berthelsen sagde ja til kæresten, Minik Dahl Høegh, da han gik på knæ under parrets ferie.

Julie Berthelsen sagde ja til kæresten, Minik Dahl Høegh, da han gik på knæ under parrets ferie. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det er væltet ind med lykønskninger til sangerinden Julie Berthelsen i løbet af natten.

Lørdag aften afslørede den 38-årige radiovært, at kæresten, Minik Dahl Høegh, var gået på knæ og havde sat en forlovelsesring på hendes finger.

En af de mange gratulanter er Vild med dans-stjernen Mads Vad, der sammen med sin partner konkurrerede mod Julie Berthelsen, da hun deltog i dansekonkurrencen sidste år.

– Juhuuuuuu. Han gjorde det! Tillykke, Julie Berthelsen, skriver han efterfulgt af tre emojis – herunder et rødt hjerte, en forlovelsesring og en kyssende smiley.

Mere end 3000 af “Completely Fallen”-sangerindens følgere på det sociale medie Instagram har tilkendegivet, at de synes godt om sangerindens glædelige nyhed, mens kommentarerne også er tikket ind.

Berthelsen deler nyhed på Instagram

Julie Berthelsen, der blev landskendt i talentkonkurrencen “Popstars” i 2002, delte også den lykkelige nyhed på sin Instagram-profil.

Nyheden blev akkompagneret af en række billeder, hvor parret og sønnen, Casper, smilende viser forlovelsesringen frem.

– På det smukkeste sted her i Sardinien i den smukkeste bugt, skriver hun til billedet efterfulgt af hashtaggene “jeg sagde ja” og #forlovede”.

Julie Berthelsen og håndboldspilleren mødte hinanden i 2008 i Tivoli i København. Sangerinden har tidligere fortalt til BT, at ingen af dem regnede med, at de skulle ende sammen.

– Ingen af os ledte efter en kæreste, vi kendte knap nok noget til hinanden, og så er han jo også seks år yngre end mig, sagde hun i 2010 til avisen.

Alligevel endte de med at udveksle telefonnumre, og der skulle ikke mange efterfølgende møder til, før parret var faldet pladask for hinanden.

I 2012 blev parret forældre til sønnen, Casper, mens familien blev udvidet med den lille pige, Sia, i 2015.

Se billedet af forlovelsesringen her:

På det smukkeste sted her i Sardinien, i den smukkeste bugt ❤️#jegsagdeJA #JA #forlovede #OMG #yay

A post shared by Julie Berthelsen (@berthelsenjulie) on Jul 15, 2017 at 9:49am PDT


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS