Johnny Depp får tilhold: Anklaget for hustruvold

Johnny Depp må midlertidigt ikke nærme sig sin fraseparerede hustru. Foto: Arnold Wells/Wikipedia.
Johnny Depp må midlertidigt ikke nærme sig sin fraseparerede hustru. Foto: Arnold Wells/Wikipedia.
Udgivet Opdateret

Johnny Depps fraseparerede hustru anklager ham for vold. Dommer giver Hollywood-stjernen midlertidigt tilhold.

En amerikansk dommer har givet skuespilleren Johnny Depp et midlertidigt tilhold, som betyder, at han ikke må nærme sig sin fraseparerede hustru, Amber Heard. Det skyldes hendes anklager om, at han har slået hende, oplyser en talsperson fra retten i Los Angeles til magasinet Variety.

Tilholdet gælder indtil 17. juni, hvor der igen er høring i sagen.

Ankom med blåt øje

Ifølge en kilde ankom Amber Heard fredag til retten med et blåt øje, som hun siger, at Johnny Depp har givet hende ved at slå hende i hovedet med sin iPhone, skriver nyhedssitet TMZ.

Politikilder siger til Variety, at de ikke fandt tegn på vold, da de i lørdags rykkede ud til en adresse i Los Angeles, efter der var indgivet en anmeldelse om husspektakler.

Heards advokat, Samantha Spector, fremlagde i retten en række billeder af sår og mærker, som Amber Heard angiveligt har pådraget sig efter at have været udsat for vold flere gange i løbet af sit 15 måneder lange ægteskab med Depp.

Depp har ingen kommentarer

Tilholdet fra domstolen i Los Angeles kommer mindre end en uge efter, at Amber Heard indgav en skilsmissebegæring. Det skete få dage efter, at Depp havde mistet sin mor, som han var tæt knyttet til.

– I lyset af det korte ægteskab og det seneste, tragiske tab af sin mor, vil Johnny ikke svare på nogen af de slibrige falske historier, sladder, forkerte oplysninger og løgne om hans privatliv, siger skuespillerens repræsentant i en meddelelse.

Johnny Depp befinder sig i øjeblikket i Portugals hovedstad, Lissabon, hvor han deltager i et velgørenhedsarrangement.


/ritzau/Reuters

Powered by Labrador CMS