-Jeg har været heldig

I en verden, der bliver mere og mere voldsom, skal vi sætte pris på livets mirakler, mener den Netflix-aktuelle skuespillerinde Charlotte Munck

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Charlotte Munck har været med til at bringe den nye danske Netflix-serie "Skruk" til verden.

Serien udspiller sig på en fertilitetsklinik, som Charlotte Munck spiller chefen for. Men det viser sig, at Helle, som hun hedder, også selv har brug for at være patienten.

- Det er en humoristisk serie om et meget alvorligt emne, som både er stort og alment. Jeg tror, det er vigtigt ikke at føle sig udenfor og føle sig forkert, men vide, at der ikke er en normal at leve op til, siger Charlotte Munck.

- Serien har en meget komisk side og en meget alvorlig side, og de to sider ligger ret tæt ved siden af hinanden, og det er nok måske en meget dansk måde at bringe historier ud i verden på, siger den 52-årige skuespillerinde.

Sin egen chef

Rollen som chef ligger ikke langt fra Charlotte Munck, for som skuespiller er man også ofte sin egen chef.

- Det er spændende - og nogle gange nervepirrende. Men det er sikkert også en måde at være i livet på. Jeg kan godt lide friheden, selv om jeg nogle gange kan tænke: Gad vide, hvad jeg skal om to år, fortæller Charlotte Munck.

- Jeg har aldrig været opsøgende, men har været heldig at få tilbudt ting, sådan så der egentlig altid er noget. Og så laver jeg også mine egne ting, som jeg synes, er spændende. Kombinationen af selv at være den, der tager det store ansvar, og så være en af dem, der tager delansvaret, er meget god for mig.

Charlotte Munck fik sit store gennembrud i 2006 som politibetjenten Anna Pihl i TV 2-serien af samme navn. Hun har også mange andre serier på cv'et som 'Bedrag', 'Rita' og 'Efterforskningen'. Nu er hun aktuel i den nye danske Netflix-serie 'Skruk'. (Arkivfoto).
Charlotte Munck fik sit store gennembrud i 2006 som politibetjenten Anna Pihl i TV 2-serien af samme navn. Hun har også mange andre serier på cv'et som "Bedrag", "Rita" og "Efterforskningen". Nu er hun aktuel i den nye danske Netflix-serie "Skruk". (Arkivfoto).

Stjernespækket cast

I "Skruk" er Charlotte Munck en del af et stjernespækket cast, som blandt andre består af Josephine Park, Simon Sears, Olivia Joof Lewerissa, Mikael Birkkjær og Thomas Levin.

Serien har netop fået premiere på Netflix, nærmest samtidig med at Charlotte Munck er aktuel i en anden serie om babyer, børn og liv, nemlig TV 2-dramaet "Dag og nat", som udspiller sig på en fødeafdeling.

- Vores klode er muligvis på vej til at eksplodere på alle mulige måder - klimamæssigt, med vækst og nu også krig - og så tror jeg, der kommer en modreaktion. Hvad er det egentlig, vi kommer af?. Hvad er det for et mirakel overhovedet at blive født?, siger Charlotte Munck og fortsætter:

- Jeg tror, det er sundt at beskæftige sig med, hvor vilde skabninger vi egentlig er. Tænk, at der kan komme et menneske ud af en ægcelle og en sædcelle, der mødes. Det er jo vildt i sig selv.

I 'Skruk' er Charlotte Munck en del af et stjernespækket cast, som blandt andre består af Josephine Park, Simon Sears, Olivia Joof Lewerissa, Mikael Birkkjær og Thomas Levin. (PR-foto).
I "Skruk" er Charlotte Munck en del af et stjernespækket cast, som blandt andre består af Josephine Park, Simon Sears, Olivia Joof Lewerissa, Mikael Birkkjær og Thomas Levin. (PR-foto).

Får man øjnene op for det, er der mirakler overalt, siger Charlotte Munck.

- Det er det samme med det kredsløb, vi indgår i med naturen og universet, siger hun og fortsætter:

- Hvis man går ind i de mirakler og forstår, hvor vildt det er, så tror jeg, at her ville være anderledes at være. Jeg tror faktisk, vi kunne have det bedre.

Alle afsnit af "Skruk" kan ses på Netflix.

Charlotte Munck spiller chefen for en fertilitetsklinik i den nye danske Netflix-serie 'Skruk'. - Det var sjovt at prøve at spille et skævt indslag. Hun er i virkeligheden en dygtig chef, men hun er lidt konfliktsky, og det gør, at hun roder sig ud i nogle ting, siger Charlotte Munck om sin rolle. (PR-foto).
Charlotte Munck spiller chefen for en fertilitetsklinik i den nye danske Netflix-serie "Skruk". - Det var sjovt at prøve at spille et skævt indslag. Hun er i virkeligheden en dygtig chef, men hun er lidt konfliktsky, og det gør, at hun roder sig ud i nogle ting, siger Charlotte Munck om sin rolle. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS