-Jeg er gravid

Skuespillerinden og iværksætteren venter sit første barn med sin forlovede, kendiskokken Andreas Bagh.

Et celebert lille stjerneskud kommer til verden, når Julie Zangenberg og gourmetkokken Andreas Bagh bliver forældre for første gang i det nye år. (Arkivfoto) – Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Efter omkring fire års forhold gør skuespillerinden og iværksætteren Julie Zangenberg og gourmetkokken Andreas Bagh klar til at udvide familien.

Julie Zangenberg venter nemlig parrets første barn, som efter planen kommer til verden i juni 2021.

Artiklen fortsætter under videoen

Det annoncerer den vordende mor på sit onlineunivers, cozybyjz.com.

I et interview på sitet fortæller den kommende far, at parret har det fantastisk.

– Vi glæder os helt vildt til at møde den lille! Til at se den i øjnene, siger Andreas Bagh, som også har gode råd klar til at andre vordende førstegangsfædre.

– Vær tålmodig og overbærende. Hjælp. Det er hende, der har den hårde opgave. Nyd det. Og se det sjove i situationerne, lyder det fra ham.

Andreas Bagh er kok på Restaurant Marchal, og det er meget heldigt, når nu man som Julie Zangenberg har haft en del cravings de første tre måneder af graviditeten.

Grillede ostesandwic

Der har Julie Zangenberg nemlig haft en utrolig trang til at spise grillede ostesandwich, suppe, mærkeligt slik, frisk eksotisk frugt, ting med chili og drikke juice, fortæller hun i interviewet på cozybyjz.com.

– Det har været en blanding, men jeg føler overordnet, at jeg er sluppet billigt. Jeg har haft en del kvalme og været ret udkørt, men har ikke været lænket til toilettet eller sengen – i hvert fald ikke hele tiden – som jeg har hørt andre stakkels medsøstre har været, siger den 32-årige kendis.

Den står ikke blot på baby, men også for bryllup for det celebre par.

I sommer faldt Andreas Bagh nemlig på knæ under en ferie på solskinsøen Bornholm.

– Ja! Selvfølgelig vil jeg gifte mig med dig! Forlovet og lykkelig, skrev hun til et forlovelsesfoto på Instagram.

Powered by Labrador CMS