Ingemann klar til skifte

Peter Ingemann, der er kendt fra TV2, har sat sit sommerhus til salg, men den kendte tv-vært er langt fra færdig på markedet

Peter Ingemann er fortsat glad for at holde ferie i Danmark, selvom han har sat sit sommerhus til salg.
Udgivet Opdateret

Sidste år kunne tv-vært Peter Ingemann glædeligt fortælle, at han havde været en tur på boligmarkedet og erhvervet sig et sommerhus i den populære ferieby Lønstrup ved Vesterhavet. 

Ferieboligen, som den kendte tv-vært købte med sin hustru, Trine Rasmussen, er dog allerede sat til salg igen. Det skrev boligsitet Boliga.dk tirsdag.

Det er dog langt fra slut på markedet for den 49-årige tv-vært fra Ry. Faktisk har han og hustruen allerede kig på et nyt sommerhus i samme område. Det fortæller Peter Ingemann til Kendte.dk

For lille

- Oprindeligt havde vi købt huset som en opsparing, og vi skulle faktisk ikke bruge det vildt meget. Men jeg er kommet meget i Lønstrup som barn og som ung og synes, det er en fantastisk by. 

Vi har brugt det meget, når det ikke har været lejet ud, og vi er blevet superglade for Lønstrup, men det er også et lille hus, og vi er to voksne børn og nogle svigerforældre,  så vi tænker på, om vi ikke skulle til at finde et andet, siger Peter Ingemann. 

Vil blive ved Vesterhavet

Ægteparret er allerede gået en tur på markedet, og selvom Peter Ingemann og hans hustru i øjeblikket går ledige på sommerhusmarkedet, så vil parret blive i det nordjyske. 

Faktisk har de slet ikke planer om at forlade Lønstrup igen, hvad det angår. Parret har dog én enkelt betingelse.

- Jeg har prøvet under finanskrisen ikke at få solgt noget før, så vi skal have det solgt først, for huset kan egentlig køre rundt i sig selv, men der er også grænser for, hvor meget ejendom jeg vil have. 

Nu ser vi, om det kan blive solgt, og hvis ikke har vi et lille fint hus. Vi har dog allerede været ude og se på noget i Lønstrup, og vi kigger dagligt på annoncer heroppe. Det skal være i Lønstrup, for vi kan rigtig godt lide stedet, lyder det fra tv-værten med et mindre grin i stemmen. 

Sådan ser Peter Ingemanns sommerhus ud set udefra.
Sådan ser Peter Ingemanns sommerhus ud set udefra.

Elsker stadig at rejse

Vi kender Peter Ingemann fra programmer som 'Størst,' hvor den entusiastiske vært rejser glædeligt rundt og besøger en række forskellige samfund verden over. 

Netop glæden over at rejse er fortsat en, som han deler, men det har ikke haft nogen indflydelse i valget om at sælge det nuværende sommerhus, forklarer han. 

- Vi tager jo både til udlandet i familien og nyder også meget at være i sommerhus. Jeg holder meget af at være i Danmark og holde sommerferie, og det gør vi alle sammen, så det hele spiller meget godt ind. Vi vil fortsat rejse til udlandet og også være i sommerhus, afslutter Peter Ingemann. 

Powered by Labrador CMS