I byen med kendt tv-vært

Nyskilte Claus Møller Jakobsen var i Parken med en særlig person for at opleve to store begivenheder på en gang

Udgivet Opdateret

Efter en nylig udmelding om brud mellem Claus Møller Jakobsen og Andrea Elisabeth Rudolph dukkede førstnævnte op med en særlig ven til 'Metallica'-koncerten søndag aften i Parken.

To store begivenheder på én aften

Den 47-årige håndboldekspert ankom på den blå løber sammen med Claus Elming.

– Nu skal vi ind og have en bid mad, og mens der serveres, får vi lov til at se Danmark mod Slovenien på tv. Og det kommer til at passe med, at i det øjeblik kampen er spillet færdig, så er 'Metallica' på, sagde den 55-årige tidligere 'Vild med Dans'-vært til Kendte.dk.

Et venskab på 20. år

Claus Elming kom også ind på venskabet med Claus Møller Jakobsen.

– Vi har været gode venner i 20 år. Han har altid været mand for at gå ud med gutterne, og han har i øvrigt mange talenter. Han er i stand til at styre familieliv, spille golf og så videre, så vi har set hinanden rigtigt meget gennem årene, lød det fra Elming.

Sammen har Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen sønnerne Arthur og Alfred. Hun har også datteren Isolde, mens han har børnene Oscar og Alma fra tidligere forhold.

Meldte brud ud på Instagram

På Andrea Elisabeth Rudolphs instagramprofil skriver hun blandt andet således om skilsmissen:

- Med kærlighed til hinanden og til vores fælles historie har vi i fællesskab besluttet, at vores vej som ægtefolk ender her. Vi skilles som gode venner og fokuserer nu al vores energi på at støtte vores børn igennem en svær tid som den gode familie, vi fortsat vil være sammen.

Ude med gutterne. Claus Elming luftede sin ven, Claus Møller Jakobsen efter udmeldingen om skilsmisse.
Powered by Labrador CMS