Hov, var hun ikke på barsel? Prinsesse i overraskende optræden

Hertuginde Kate er på barsel, men hun overraskede alt og alle, da hun dukkede op ved en gudstjeneste sammen med sin mand og dronningen.

Hertuginde Kate er på barsel – men alligevel dukkede hun for nyligt op til et offentligt arrangement. Foto: John Stillwell/Pool via Reuters
Udgivet Opdateret

Royale britiske fans har formentlig tabt både næse og mund ved en gudstjeneste i den lille skotske by Crathie i søndags. Hertuginde Kate er på barsel, men hun valgte alligevel at dukke op ved gudstjenesten sammen med sin mand, prins William og sin svigermor, dronning Elizabeth.

Det skriver Hello Magazine.

Det har ellers tidligere været annonceret, at hertuginden ikke ville vise sig offentligt før oktober i år, men hun valgte altså at gøre en undtagelse for at besøge sin svigermor i Skotland.

Det er kutyme for royale briter at holde minimum seks måneders barselsfri, har kongehusekspert Duncan Larcombe tidligere udtalt til Daily Star.

– Kate vil genoptage de royale pligter – sandsynligvis i efteråret. Det er traditionelt for de royale mødre at tage seks måneders pause fra officielle engagementer, siger Duncan Larcombe til Daily Star.

Men der har den unge tronfølgerinde altså valgt at gøre en undtagelse.

Hertuginde Kate er på barsel med yngstesønnen prins Louis, der blev født 23. april i år.

Hertuginde Kate er på barsel: Viser sig sjældent

Hertuginde Kates besøg i Skotland markerer en af de meget få gange, hun har vist sig offentligt siden fødslen af hendes og prins Williams tredje barn.

Hun mødte dog helt planmæssigt op til sin svoger og svigerinde, prins Harry og hertuginde Meghans, bryllup tidligere på året.

Et bryllup, hvor William og Kates to ældste børn, prins George og prinsesse Charlotte, også spillede væsentlige roller.

Der er dog flere ting, der gør, at denne hertuginde Kates barsel er anderledes denne gang end ved hendes foregående to børn.

Det kan du læse mere om her:

Derfor er prinsesses barsel helt anderledes denne gang

Powered by Labrador CMS