Historisk rejse på plads

Prins Charles og Camilla Parker Bowles er ved at gøre noget, der aldrig før er sket.

Prins Charles og Camilla Parker Bowles besøger Supreme Court, hvor de møder Baroness Brenda Hale. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Prins Charles og Camilla Parker Bowles besøger Supreme Court, hvor de møder Baroness Brenda Hale. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I en evighed har Cuba været et hermetisk lukket land for de fleste. Og ja, i en evighed har det britiske kongehus ej heller taget turen til nationen midt i det caribiske øhav og tæt på den mexicanske golf. Faktisk har ingen personer fra det britiske kongehus nogensinde været på Cuba – i hvert fald ikke i et officielt ærinde. Men det bliver der nu lavet om på.

Det står klart efter, at prins Charles og Camilla Parker Bowles afslørede den opsigtsvækkende nyhed.

– Vi ser meget frem til turen, skulle Camilla Parker Bowles have sagt til Brenda Hale, der er præsident i Supreme Court, altså højesteretten, til Hello Magazine.  Samtidig afslørede præsident, at der var flere ting, som Camilla Parker-Bowles i særdeleshed så frem til.

– Hun sagde, at hun elskede musikken, samt at hun var interesseret i arkitekturen. Men hun indskød også en bemærkning om, at hun ikke var helt sikker på maden, forklarer præsidenten Brenda Hale.

En omfattende rejse

Rejsen til Cuba er endnu ikke bekræftet fra officiel hånd – og derfor er det også endnu blot spekulation om turen skal gå til Cuba. Men det har været forventet i månedsvis, at en rejse til Cuba var nærtforestående, da præsidenten på Cuba officielt har indgivet et ønske om at få prins Charles på et officielt besøg.

Der er ingen britisk premierminister, som har besøgt det kommunistiske land i en officiel henseende. Og Barack Obama var den første amerikanske præsident, der besøgte landet tilbage i 2016. Men nu er der altså udsigt til, at prins Charles og Camilla Parker Bowles ikke alene besøger Caribien, men altså også Cuba, der i årtier har været lukket land.

Powered by Labrador CMS