Hertuginden af York hygger sig med sin datter

Ikke alle i den britiske kongefamilie har valgt at gå i selv-isolation mens coronapandemien hærger.

Udgivet Opdateret

Under coronapandemien har dronning Elizabeth valgt at flytte ind på Windsor Castle sammen med prins Philip. Hertugen og hertuginden af Cambridge er rykket til Amner Hall i Norfolk sammen med deres tre børn og prins Harry og hertuginde Meghan gemmer sig i deres nye residens i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under videoen

For dem alle gælder, at de ikke ser hinanden fysisk, og at de i det hele taget ikke tager imod gæster.

Men det er ikke alle i den royale familie, der har valgt at gå i fuldstændig isolation. Det gælder for eksempel Sarah Ferguson og hendes nære familie, skriver Hello Magazine.

Sarah Ferguson opholder sig på Royal Lodge i Windsor, hvor hun har selskab af sin eksmand, prins Andrew, deres datter, prinsesse Eugienie og dennes mand, Jack Brooksbank. Mozzi.

Det røber hun selv i podcasten ‘City Island Podcast’, som hendes gode ven og tidligere X-factor vinder Darlton Harris står bag.

“I løbet af denne lockdown-periode har jeg virkelig elsket at tilbringe mere tid med Eugenie og Jack. Min datter giftede sig med Jack i, var det i oktober sidste år? Nej, det var oktober året før. Nu bor de sammen og jeg ser ikke så meget til hende. Så det har været en stor glæde at tilbringe rigtig kvalitetstid sammen med hende, ”siger Sarah Ferguson i podcasten.

Det kommer også frem, at der alligevel er skår i glæden. Nemlig den kendsgerning, at hendes anden datter, prinsesse Beatrice, på grund af lockdown-situationen har set sig nødsaget til at aflyse sit bryllup med sin forlovede, Edoardo Mapelli Mozzi.

“Det er trist. Beatrice skulle giftes i næste uge, men de har udsat brylluppet,” siger Sarah Ferguson, som også fortæller, at heller ikke de er alene.

“Edo og Beatrice bor sammen hendes kommende svigermor, som er skøn og en god ven. Men jeg er mangler da min anden datter,” lyder det.

Powered by Labrador CMS