Hertuginde Kate deler skønne fotos af sit fødelsdagsbarn

Hertuginden af Cambridge har endnu engang tryllet med sit kamera. Denne gang med en fødselar som motiv.

Hertuginde Kate har endnu engang tryllet med sit kamera. Denne gang med prins Louis som model. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/Chris Jackson/Pool via REUTERS
Hertuginde Kate har endnu engang tryllet med sit kamera. Denne gang med prins Louis som model. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/Chris Jackson/Pool via REUTERS
Udgivet Opdateret

I dag torsdag den 23. april kan prins Williams og hertuginde Kates mindstemand, prins Louis, fejre to års fødselsdag. Det skal naturligvis markeres omend det på grund af coronakrisen nok bliver temmelig anderledes, end familien i første omgang havde tænkt sig.

Artiklen fortsætter under videoen

Prinsen og hertuginden samt deres tre børn har nemlig valgt at gå i isolation på Anmer Hall, der er familiens hjem i Norfolk.

Dermed vil den øvrige families lykønskninger givetvis komme til at ske via telefon- og videoopkald. Det skriver blandt andet Hello Magazine.

Men offentligheden bliver heldigvis ikke snydt for at se lidt til dagens fødselar. Det har Kate sørget for. Hun har nemlig igen tryllet med sit kamera og lagt en lille billedserie at Louis på Instagram. Af to omgange endda.

På det første opslag kan man se en storsmilende lille prins med hænderne sværtet godt til med maling i alverdens kulører. Han har nemlig, nøjagtig som tusinder af andre børn i Storbritannien, lavet en regnbue-farvet tegning som en hyldest til det nationale sundhedspersonale i kongeriget.

Af nummer to kan man så se, at der er krudt i knægten, og at han er præcis den gavstrik, han bør være som 2-årig. Han har simpelthen smurt maling i hele hovedet.

Som sine søskende, prins George og prinsesse Charlotte, er prins Louis født på St Mary’s Hospital i Paddington, London. Han er i øjeblikket nummer fem i den britiske tronarvefølge efter sin bedstefar prins Charles, sin far prins William og sine to søskende.

Louis blev døbt i Chapel Royal på St James’s Palace, London, i juli 2018.

Powered by Labrador CMS