Hertuginde i højst usædvanlig TV-rolle

Hertuginden af York sidder med i dommerpanelet i nyt Fox-underholdningsprogram.

Udgivet Opdateret

Sarah Ferguson, hertuginden af York, vil snart tone frem på TV-skærmene på en ny og anderledes måde. Hun er nemlig en del af en ny Fox underholdningsserie, ‘Dancing with horses’, der er på bedding. Det første ‘pilot-afsnit’ er netop blevet optaget.

Længere ned i artiklen kan man se, hvad det handler om.

Artiklen fortsætter under videoen

Det er langt fra første gang, Sarah Ferguson prøver kræfter med tv-verdenen. Hun har tidligere været med i et afsnit af kultserien ‘Friends’ og også i den britiske sitcom ‘The Vicar of Dibley’. Desuden har hun under det meste af den britiske corona-lockdown haft sin egen YouTube serie, hvor hun læser historier for børn.

Det nye projekt hun tager del i, er dog i en helt anden bolgade. ‘Dancing with horses’ handler nemlig om berømtheder, der skal arbejde med heste og til slut gennemføre en kompliceret danserutine med de store dyr. Det skriver Hello Magazine.

Hertuginden er ikke blandt deltagerne, men sidder med i det dommerpanel, der bedømmer berømthedernes indsats og resultater.

“Hun er vidunderlig at arbejde sammen med,” har tv-producent Claudia Rosencrantz, der står bag programmet, fortalt.

“I otte år har jeg arbejdet med tanken om at få heste til at danse. Det er bogstaveligt talt det smukkeste, jeg nogensinde har set. Det er som ‘Vild med dans’ blot med en hest som dansepartner. Det er absolut udsøgt, kompliceret og vidunderligt,” siger hun.

Hun afslører også, at pilot-optagelserne er blevet til i England, og at man har haft adgang til aldeles veldresserede heste fra både Storbritannien og Frankrig.

Claudia Rosencrantz har tidligere bidraget til globale kæmpe-successer som blandt andet ‘Hvem vil være millionær’, ‘Hell’s Kitchen’ og ‘I’m a Celebrity’.

Powered by Labrador CMS