Her kører Hollywoodstjerne galt under filmoptagelse

Optagelserne er 15 år gamle, men det er først nu, de ser dagens lys.

Udgivet Opdateret

Skuespillerinden Uma Thurman har indspillet flere film for instruktøren Quentin Tarantino. Hun blev nomineret til en Oscar for sin rolle i Tarantinos gennembrudsfilm Pulp Fiction i 1995, og i 2003 og 2004 spillede hun rollen som The Bride i de to Kill Bill-film, hvor en tidligere lejemorder gør op med sin fortid i jagten på sin gamle mentor, Bill.

Men indspilningen af filmene har vist sig at være noget mere dramatiske, end man kunne forvente af en stor Hollywood-film. I et interview med New York Times, der først og fremmest handler om, hvorfor Thurman er rasende på Harry Weinstein, fortæller Uma Thurman, at hun den dag i dag døjer med skader, hun pådrog sig under produktionen af Kill Bill-filmene, 15 år senere.

Optagelser endelig offentliggjort

De manglede at indspille få scener, og en af de sidste scener viste Uma Thurmans karakter “bruden” køre i en blå cabriolet. Hun var ikke tryg ved tanken om selv at sidde bag rattet i den scene, men instruktøren overtalte hende.

– Han var rasende, men jeg var bange. Han overtalte mig, fortæller Thurman til New York Times. Hun har siden offentliggjort den del af optagelserne, der gør, at hun i dag stadig lider fysisk efter indspilningen af Kill Bill.

Raseri og forfærdelse

Bilen kørte galt, med hende bag rattet. Hun røg på hospitalet, og da hun blev udskrevet, var hun rasende. Hun anklagede slet og ret Tarantino for at ville slå hende ihjel, mens det i sig selv gjorde ham rasende på hende, muligvis fordi han ikke delte den betragtning

Det er Tarantino der, efter 15 år, har skaffet optagelserne frem i lyset. Han fortæller til Deadline, at han før optagelsen selv prøvekørte den strækning, Thurman kørte galt på. Han mente ikke, at der ville være nogle problemer, men da de skulle til at filme, endte bilen med at køre modsat den retning, Tarantino havde undersøgt forholdene af.

– Jeg fortalte hende, at det ville gå fint. Jeg tvang hende ikke ind i bilen. Hun satte sig ind, fordi hun stolede på mig, fortæller Tarantino til Deadline.

Han undersøgte aldrig forholdene i den retning, Thurman endte med at køre, og det fortryder han i dag.

– Det er noget af det, jeg fortryder allermest i dag. Det påvirkede vores forhold i tre år. Tilliden mellem os var brudt, lyder det fra Tarantino til Deadline.

Uma Thurman har på Instagram gjort det klart, at hun er meget stolt af, at Tarantino har fremskaffet optagelserne til trods for, at de kan skaffe ham en masse negativ omtale på halsen.



Powered by Labrador CMS