Her er vinderen af Masterchef 2016

Karoline Trier vandt torsdag aften Masterchef 2016. Foto: TV3.
Udgivet Opdateret

Karoline Trier vinder ‘Masterchef – Danmarks største madtalenter 2016’ og 100.000 kr.

De startede 40 talenter, men tidligere i aften stod kun cremen af cremen tilbage, da de tre finalister i ‘Masterchef – Danmarks største madtalenter 2016’ mødtes i en benhård kamp på teknik, talent og de bedste råvarer.

Det var de tre unge madekvilibrister Rasmus Palsgård, Laura Sahl og Karoline Trier, der var sluppet igennem de mange ugers konkurrence og dommernes nåleøje og nu i den endelige altafgørende finale skulle bevise, at de var Masterchef-trofæet værdige. Og der blev kæmpet, svedt og brugt alt hvad den kunne trække af avancerede teknikker for at imponere dommerne, Thomas Castberg, Jacob Mielcke og Jesper Koch, i først det salte og siden det søde køkken.

Fatal fejl kostede Rasmus dyrt

Efter en fatal fejl i første runde måtte Rasmus Palsgård meget skuffet forlade finalen, og tilbage stod Laura Sahl og Karoline Trier, som hver især skulle kreere en vinder-dessert.

I sidste ende blev det 28-årige Karoline Trier fra Brønshøj, der imponerede dommerne mest med sit avancerede bud på den klassiske æblekage, og det var en meget glad Karoline, som stolt kunne løfte Masterchef-trofæet i triumf og gå hjem 100.000 kr. rigere:

– Det føles vildt godt, og jeg er meget glad for at have vundet. Når man er et konkurrencemenneske, der altid gerne vil præstere og gøre det godt, er det virkelig krævende at være med i Masterchef, fordi man bliver presset og skal arbejde under forhold, der gør det svært at levere det, man synes man kan.

– Men det har også været rigtig sjovt, fordi det har givet mulighed for at prøve nogle nye ting og for at møde et hav af rare madnørder. Nu håber jeg, at min deltagelse i Masterchef kan hjælpe min madskole bedre på vej, så rigtig mange flere mennesker kommer til at lære om mad, madlavning og råvarer, siger Karoline.

Du kan læse mere om Karolines madskole på karolinetrier.dk.

Powered by Labrador CMS