Her er dette års Victoria’s Secret modeller

Der er kamp om pladserne på catwalken i det spektakulære modeshow. Se hvem der fik et par af de eftertragtede vinger.

Udgivet Opdateret

Victoria’s Secret er kendt for deres ekstravagente og prestigefyldte modeshow, der afholdes hvert år i december. Showet er det mest eftertragtede i verdenen for håbefulde modeller, men der er kun ganske få pladser.

I år, har der været ekstra meget mystik omkring showet, da beliggenhed, kunstnere og modeller er blevet afsløret henad vejen.

Showet, der afholdes den 5. december i år, skal for første gang nogensinde afholdes i Paris. Og som normalt er kunstnerne, der kommer og underholder på catwalken sammen med modellerne, en stribe af stjerner. I blandt dem findes Lady Gaga, The Weeknd og Bruno Mars. Tidligere har det blandt andet været Taylor Swift, Rihanna og Justin Bieber, der har sørget for musikken.

Største show nogensinde

Med 52 modeller er det her den største gruppe af piger i showets 21-årige lange historie. Der er i år 18 helt nye piger med, heriblandt Gigi Hadids lillesøster Bella Hadid. Og castingprocessen, den er lang og benhård.

– Vi vil være sikre på, at vi også leder efter talspersoner. Vi leder efter energi, spænding, entusiasme, drama og skønhed. Det er en ret lang liste af ting, en Victoria’s Secret model skal være for at blive en del af showet, fortæller produceren bag showet Monica Mitro og fortsætter:

– I dag er modellers forhåbninger at være med i Victoria’s Secret modehowet. Det er toppen.

Gengangere

Men der vil også være en solid kerne af gengangere. Vi vil blandt andet kunne se Kim Kardashians lillesøster Kendall Jenner endnu en gang sammen med Karlie Kloss. It-girl Gigi Hadid vil selvfølgelig også kunne ses ved siden af sin lillesøster.

Derudover vil Victoria’s Secret englene også være at se. Selvom de nybagte mødre Candice Swanepoel og Behati Prinsloo sidder over i år, vil vi blandt andet kunne se Taylor Hill og Adriana Lima.

– Victoria’s Secret ændrer helt klart ens karriere. Det giver dig eksponering, som du ikke kan drømme om, siger Victoria’s Secret model Lily Aldridge.

Der er også dansk islæt. Den danske model Josephine Skriver er med ved showet den 5. december.

Klik igennem galleriet for at se de mest kendte Victoria’s Secret modeller i år.

so honored and grateful to be wearing this year's @swarovski outfit at the #vsfs2016 😱😍😱

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on Nov 3, 2016 at 6:43am PDT


Powered by Labrador CMS