Her er de vilde med Grøn fredag

Fredag nåede Grøn til Kolding.

Fredag nåede Grøn til Kolding. Foto: Lasse Lagoni
Fredag nåede Grøn til Kolding. Foto: Lasse Lagoni
Udgivet Opdateret

I strålende solskin festede tusindvis af koldingensere fredag på Grøn, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Fra traditionelt at være startbyen, hvor koncertturnéen begyndte torsdag, starter Grøn i år i Valby, og derfor er koncertdagen i Kolding rykket til fredag. Og dét er noget, som koldingenserne er vilde med!

Grøn har foretaget en mini-undersøgelse blandt 50 af koncertgæsterne i Kolding, og samtlige svarer positivt på, at det er godt, at koncertdagen rykket fra torsdag til fredag.

Selvom det giver flere mennesker på pladsen, at Grøn nu skyder weekenden i gang i Kolding, synes mange, det er dejligt, at de nu ikke behøver at tage fri fra arbejde, men kan kickstarte byturen foran scenerne på Grøn.

Alle adspurgte var i øvrigt enige om, at Grøn er en rigtig god start på weekenden.

13. gang i Kolding og med 2.000 flere publikummer

Og koldingenserne er gode til at støtte op om Grøn. Når Rasmus Seebach i aften har sunget den sidste strofe, og Jacob Haugaard har sendt gæsterne godt hjem, forventes omkring 15.500 at have festet, hørt musik og hygget sig på pladsen ved Hylkedalvej.

I år 2016 var besøgstallet 13.500.

– Vi er altid meget glade for at besøge Kolding. Byen har altid taget godt imod os, og alle lige fra kommune til gæster støtter i høj grad op om Grøn og Muskelsvindfondens arbejde, når vi kommer til byen. Vi har været spændte på, hvordan det ville gå, når vi nu ikke startede i Kolding i år, men vi kan kun sige, at vi er utroligt glade for den modtagelse vi har fået, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

I morgen lørdag er Grøn i Aarhus, hvorefter turnéen fortsætter til Aalborg søndag. I næste uge kører karavanen til Esbjerg, Odense, Næstved og København fra torsdag til søndag.

Powered by Labrador CMS