Helt privat: Her er Meghans kælenavn

Onkel Joseph røber, hvad Meghans mor kalder sin kongelige datter

Det vakte angiveligt stor jubel hos Meghans mor, da det kom frem, at hendes lille blomst skulle giftes med en prins. Foto: Scanpix/REUTERS/Peter Nicholls
Det vakte angiveligt stor jubel hos Meghans mor, da det kom frem, at hendes lille blomst skulle giftes med en prins. Foto: Scanpix/REUTERS/Peter Nicholls
Udgivet Opdateret

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Kært barn har mange navne, siger man. Det gælder også for Meghan Markle – eller Meghan Rachel Markle, som er hendes borgerlige navn.

Desuden hun har efter sit ægteskab med prins Harry også fået føjet hertuginden af Sussex til rækken. Og så har hun et kælenavn.

Det skriver Daily Mail, der har oplysningerne fra hendes onkel, Joseph Johnson.

Har fulgt hende hele livet

Han forklarer, at det er et navn, der har fulgt hende, siden hun var helt lille, og at det var hendes mor, Doria Ragland, der startede med at bruge det og også stadig gør det.

Navnet er såmænd ‘Flower’ – eller ‘Blomst’ på dansk.

Joseph Johnson, der tidligere har røbet detaljer fra Meghans barndom overfor Daily Mail og også givet mediet fotos fra den tid, fortæller desuden, at Doria Ragland nærmest var i ekstase, da hun fik at vide, hendes datter skulle giftes med prins Harry.

– Min lille Blomst. Kan det virkelig passe. Utroligt. Min Blomst skal være prinsesse, skulle hun have udbrudt.

Harry har også et kælenavn

Meghan har i øvrigt, som Kendte.dk tidligere har skrevet, selv fundet på et kælenavn til Harry.

Det kom frem i forbindelse med i interview mellem Harry og hans landsmand og gode ven James Corden, som blev sendt på ‘The Late, Late Show with James Corden’ i marts måned.

Du er ikke min kone

Interviewet er optaget på øverste dæk i en åben dobbeltdækker bus rundt i Los Angeles og undervejs laver de et Facetime opkald til Meghan. Her røber hun, hvad hun kalder sin mand.

“Haz, hvordan går din tur til L.A.?” spørger hun, hvilket straks frembringer en reaktion hos intervieweren.

“Jeg anede ikke, du bliver kaldt Haz,” siger han til Harry, der hurtigt  svarer for sig.

“Næh – men du er jo heller ikke min kone,” kommer det prompte og med et glimt i øjet.

Hylder oldemor og farmor

Et andet, royalt kælenavn, der er kommet frem i lyset for nylig er ‘Lilibet’, som nu afdøde prins Philip yndede at kalde sin hustru, dronning Elizabeth.

Netop det har Harry og Meghan valgt som borgerligt fornavn til deres datter som en hyldest til den lille piges oldemor. Lilibet, der kom til verden den 4. juni, har i øvrigt fået sin farmors fornavn Diana som mellemnavn.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS