Harry og Meghan finder truslerne frem

Paparazzi-fotografer har slået sig ned og er klar med de helt store linser udenfor Harry og Meghans Vancouver Island hjem.

Udgivet Opdateret

Det har ikke umiddelbart givet prins Harry og Meghan mere fred og frihed, at de har valgt at træde i baggrunden i den kongelige familie. I hvert fald ikke når det gælder pressens bevågenhed omkring dem. Alverdens internationale medier simpelthen bugner med historier om parret.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge Sky News nyder de angiveligt heller ikke privatlivets fred. Mediet skriver, at de nærmest er blevet belejret af paparazzi-fotografer udenfor deres Vancouver Island  hjem i det vestlige Canada.

Den situation har nu fået dem til at reagere hårdt og true med sagsanlæg.

Det sker efter, der er blevet publiseret billeder af Meghan, hvor hun storsmilende og intetanende, går tur med sønnen Archie og to hunde i en offentlig park tæt på hjemmet.

Parrets advokater hævder, at disse billeder er blevet taget uden Meghans samtykke – og at fotografen ikke gav sig til kende, men simpelthen gemte sig i nogle buske. De siger også, at der tidligere har været forsøg på at fotografere parret inde i deres hjem ved hjælp af de helt store linser med lang rækkevidde.

Advokaterne giver også udtryk for sikkerhedsmæssige bekymringer omkring fotografernes adfærd og kørsel.

Prins Harrys mor, Diana, døde den 31. august 1997, efter en bil hun var passager i kørte forulykkede i Paris under flugt fra netop paparazzi-fotografer.

Powered by Labrador CMS