Harry advarede ikke sin far

Det kom som en stor overraskelse for prins Charles, at hans søn er i fuld gang med at skrive sine erindringer og altså springer ud som forfatter

Det kom bag på prins Harrys far, at Harry har en bog på vej.
Det kom bag på prins Harrys far, at Harry har en bog på vej.
Udgivet Opdateret

Prins Harry advarede ikke sin far om planerne om at skrive en bog, hvor han åbent og ærligt deler ud af sine personlige erindringer og oplevelser gennem et langt liv som kongelig. 

Derfor blev prins Charles i den grad overrasket over nyheden om bogprojektet. Det skriver flere engelske medier, heriblandt Daily Mail og The Sun

Prins Harry har angiveligt arbejdet på bogen i næsten et år, hvilket han altså har holdt hemmeligt for den britiske kongefamilie. 

Han skriver bogen i samarbejde med den prisvindende ghostwriter J. R. Moehringer.

Første udkast snart færdigt

Den 36-årige prins er allerede ved at have første udkast til manuskriptet klar, skriver The Sun. 

"Jeg skriver denne bog, ikke som den prins jeg blev født, men som den mand jeg er blevet. Jeg har haft mange forskellige hatte på gennem årene - både bogstaveligt talt og i overført betydning, og mit håb er, at jeg ved at fortælle min historie - med opture og nedture, fejl og livslektioner lært - kan vise, at uanset, hvor vi kommer fra, så har vi mere til fælles, end vi tror," har han udtalt i en pressemeddelelse.

Prinsen har allerede fået et forskud på 20 millioner dollars. Overskuddet fra bogen vil blive doneret til velgørenhed. 

Powered by Labrador CMS