Har fået nyt ‘dollar-grin’

Underholdnings-mogulen Simon Cowell har udnyttet ufrivillig pause til at få fikset smilet.

Udgivet Opdateret

Selv om britiske Simon Cowell fortsat kæmper med følgerne af et cykelstyrt tilbage i august måned, der medførte en seks timer lang rygoperation, er han angiveligt i bedring.

I hvert fald har underholdnings-mogulen, der bor i en af de mondæne Los Angeles bydele, ifølge Page Six haft kræfter nok til at pleje sin forfængelighed og angiveligt investeret en formue i den. Det vender vi tilbage til.

Artiklen fortsætter under videoen

Mediet skriver, han har benyttet sin ufrivillige pause fra show-bizz til at få fikset sit i forvejen brede smil og kridhvide tænder. Begge dele er ganske ofte blevet omtalt af både deltagere og meddommere, som oftest positivt, ved de talent-shows, Simon Cowell medvirker i.

Men han har tilsyneladende ikke selv været helt tilfreds.

I hvert fald har han entreret med den Beverly Hills-baserede kosmetiske tandlæge doktor Apa og fået lavet nye porcelænsfacader på tænderne. Ifølge en insider fordi han ønskede at få dem til at fremstå knap så brede og mindre fyldige end hidtil.

Det bekræftes også af tandlægen selv i et opslag på Instagram, hvor teksten er ledsaget af et foto af ham selv sammen med sin færdigbehandlede patient.

“Tak for tilliden til os Simon Cowell,” skriver doktor Apa.

Page Six skriver også, at Simon Cowell via to behandlinger har fået ny facade på ialt 28 tænder og såfremt de tal, mediet nævner, står til troende, har det været et ganske bekosteligt indgreb. Bare en enkelt, ny tand skulle hos doktor Apa koste 4.000 dollar. Det vil sige, at regningen beløber sig til 112.000 dollar. Det svarer til i omegnen af 710.000 danske kroner.

Det hører dog med, at tallene ikke er bekræftet.

Powered by Labrador CMS