Gustav langer ud efter plejehjem

De ældre ligger og rådner op, mener Gustav Salinas, som normalt ikke blander sig i politik, men nu har taget bladet fra munden

Udgivet Opdateret

Gustav Salinas, som mistede sin mormor for en måned siden, har oplevet den danske ældrepleje på tæt hold. 

I et opråb på sin Instagramprofil kritiserer realitystjernen heftigt den måde, hvorpå de ældre bliver behandlet her i landet. 

- Jeg kan virkelig undre mig over, hvordan vi bruger vores skattekroner. Folk, der har arbejdet hele deres liv, betalt sin skat og gjort sit for samfundet, ligger og rådner op på diverse plejehjem. Men er du kriminel, så får du gratis husleje, psykologtimer, lækker mad og sjove aktiviteter, skriver han. 

Billig roulade fra Netto 

Gustav Salinas, der normalt ikke blander sig i politik, kommer ind på adskillige kritikpunkter i sit lange opslag, og et af dem centrerer sig om manglende tid og ressourcer.

- Jeg blev ofte utrolig ked af at se så mange mennesker være ensomme. Og jeg forstår godt, at SOSU-assistenterne ikke har flere timer om dagen til at sidde og snakke med de ældre, når de har så mange mennesker, de skal stå for, lyder det. 

Realitystjernen retter også en skarp kritik af maden. 

- Maden, ja der må jeg indrømme, at det ikke var noget, jeg selv gad at spise. Jeg glemmer aldrig en formiddag, hvor jeg kom forbi, hvor de serverede en billig roulade fra Netto til beboerne for 5 kr. Min mor og min familie sørgede generelt for at købe mad til min mormor, da hun ikke ville spise det, der blev serveret, skriver Gustav Salinas. 

Gustav Salinas raser over ældreplejen i Danmark. Han mener, at de ældre ligger og rådner op.
Gustav Salinas raser over ældreplejen i Danmark. Han mener, at de ældre ligger og rådner op.
Powered by Labrador CMS