Gravid DR-vært: -Det er gået meget stærkt

DR3-værtinden Petra Nagel venter sit første barn med kæresten Asbjørn, hun har været sammen med i et års tid.

Petra Nagel er gravid. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR.
Udgivet Opdateret

Der var faktisk ikke blot to værter på scenen fredag aften til P3 Guld, men også en lille spire med.

Petra Nagel, som udgør værtsduoen sammen med Andrew Moyo, venter nemlig sit første barn med sin kæreste, Asbjørn, som hun har dannet par med siden sidste sommer.

– Jeg havde tre måneder med kvalme, men nu har jeg det faktisk ret godt, sagde den 32-årige tv-vært på den røde løber til P3 Guld.

Kender ikke kønnet

Den vordende mor glæder sig til at finde ud af, om parret skal have en lille pige eller dreng.

– Jeg tror, det er meget godt for Asbjørn, at han kan sige, “jeg skal være far til en datter eller far til en søn”. Det, tror jeg, er meget godt for faren, men også for mig, siger hun og uddyber:

– Jeg tror også, han synes, at det hele måske er gået ret stærkt. Det er det også. Det er et år siden, at vi blev kærester nærmest. Det er gået stærkt, men det var, hvad der skete. Vi er bare så glade, jubler hun.

Petra Nagel har lavet flere populære tv-programmer, men at være vært for P3 Guld er det største, hun hidtil har lavet, og det kan godt mærkes, fortæller den gravide værtinde.

– I dag (fredag, red.) prøver jeg ikke at være så gravid-agtig og være mere sådan en tv-vært, nyde det, have det sjovt og være nervøs. Jeg synes, det er mega fedt show, og jeg er meget stolt af det, siger Petra Nagel og tilføjer:

– Hvis jeg nu ikke var gravid, så tror jeg, jeg ville drikke et glas rødvin og få styr på de værste nerver, siger hun med et grin.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS