Ghita til grin

’Matador’-skuespilleren glædede sig til at opleve Tivolirevyen, hvor hun tidligere har været offer

Udgivet Opdateret

Det var svært at få ørenlyd, da Tivoli Garden larmede løs ved Glassalen, hvor de kendte gæster ankom til premieren på Tivolirevyen torsdag aften.

Heldigvis lykkedes det alligevel for 88-årige Ghita Nørby at gøre sig forståelig overfor kendte.dk om sit forhold til revygenren og parodier.

- Jeg er ikke revyskuespiller, og parodierer ikke nogen, lød det kontant fra ’Matador’-skuespilleren, der kan ses i rollen som Ingeborg Skjern.

Svulstig rød kjole

Til gengæld har hun været revyoffer.

- Men jeg er blevet parodieret med min røde kjole, fortsatte hun med henvisning til, at hun i 2016 mødte op til kunstnerbal hos dronningen på Christiansborg Slot iført en voldsom svulstig kreation inspireret af blod og hjerte og udført af designeren Nicolas Nybro.

"Moderkage"

I folkemunde blev den kaldt alt fra moderkage til faldskærm, og blev et af dette års mest opsigtsvækkende nedslagspunkter for tekstforfattere og andet godtfolk.

Ghita Nørby ønskede held og lykke med Tivolirevyen til kollegerne på scenen. Ellers hygger hun sig med blomsterne i sin sommerhave, fortalte hun til kendte.dk
Ghita Nørby ønskede held og lykke med Tivolirevyen til kollegerne på scenen. Ellers hygger hun sig med blomsterne i sin sommerhave, fortalte hun til kendte.dk

Kjolen blev for eksempel til en oppustelig hoppeborg i den daværende revy ’Tam Tam i Tivoli’.

Slipper i år

Men Ghita Nørby slap dog for at blive parodieret i denne omgang.

- Jeg håber det bliver den bedste revy i verden. 

- Det håber jeg både for Lisbet og dem alle, sagde Ghita Nørby om genopstandelsen af Tivolirevyen.

Powered by Labrador CMS