Ghita Nørby: – Viggo skal se min have

Den 89-årige 'Matador'-skuespiller mødte sin gode ven, verdensstjernen Viggo Mortensen, der havde premiere på sin nye film ’Til Verdens Ende’ i Grand Teatret

Udgivet Opdateret

Ghita Nørby og Hollywood-stjernen Viggo Mortensen med danske aner har været venner i mange år.

Og det blev afsløret med krammere, kys og knus, da den 89-årige skuespiller ankom til premieren på hans nye film ’Til Verdens Ende’ i Grand Teatret tirsdag aften.

Filmarbejde sammen

– Vi har ikke haft tid til at hygge os endnu, men det kommer. For eksempel kan jeg invitere ham med hjem i haven, sagde Ghita Nørby til Kendte.dk.

Og hun uddybede:

- Det er dejligt at være ven med et så vidunderligt menneske. Det er en gave, sagde skuespilleren, der i 2014 medvirkede sammen med ham i den internationale film, ’Jauja’, hvor hun spillede en dansktalende kvinde, der bor i en hule i en skov.

Med åbne arme

Viggo Mortensen mødte pressen med åbne arme.

– Jeg er spændt på, hvordan filmen kommer til at gå i Danmark. Det er svært at lave film, men vi haft et godt holdarbejde i Canada, Mexico og her i København, sagde den 65-årige verdensstjerne.

Promotiontur i Danmark

– Jeg er tilfreds med filmen, og hvis andre også kan lide den, så er jeg glad. Jeg har lavet den film, som jeg selv godt kan lide, lød det fra Viggo Mortensen, der både har skrevet, instrueret og spillet hovedrollen i den nye film.

Skuespilleren har taget hul på en promotiontur i Danmark, og undervejs får han måske mulighed for at besøge sin danske familie.

Ghita Nørby, Viilbjørg Malling Agger og Viggo Mortensen har en fælles reference. Skuespillerne medvirkede sammen i den internationale film 'Jauja' fra 2014.
Powered by Labrador CMS