Frost 2: Se den nye trailer

Endelig får Disney-fans verden over et indblik i, hvad Elsa og Anna skal kæmpe med og imod i den nye Frost 2.

Udgivet Opdateret

Det er ikke fordi, der findes ret mange Disneyfilm, der ikke er en succes. Men det må siges, at Frost, der havde premiere i 2013 blev en sensationel succes for koncernen.

I biografen så over en halv million danskere den første film, og mon ikke der er ligeså mange – måske flere – der skal ind og se Frost 2. De kan få en forsmag med en trailer på filmen i videoen ovenfor.

Hemmelighedsfuld film

Der er ikke meget at fortælle om handlingen i Frost 2, som endnu er ret hemmelig.

Det er faktisk kun, hvad seerne kan få ud af traileren, som Disney endnu har afsløret. Men det ser ud som om, at vi godt kan vente os en spændende film om de to søstre Elsa og Anna.

I traileren afsløres det også at elskede karakterer som Christoffer, hans rensdyr Svend og snemanden Olaf også er tilbage.

Baseret på eventyr

Faktisk er Frost-filmene det tætteste Danmark har været på at have sin egen Disneyfilm. For ideen til Frostfilmen er baseret på H.C. Andersens eventyr om Snedronningen.

I den danske udgave af Frost er det musicalstjernen Maria Lucia Heriberg Rosenberg, der ligger stemme til Elsa, mens Kristine Yde Eriksen, også kendt fra musicals, ligger stemme til Anna.

Ifølge Kino har Frost 2 premiere 25. december i år.

Powered by Labrador CMS