'Forsidefruer' i åben krig

Det fyger med hårde beskyldninger mellem realitystjernerne Janni Ree og Jackie Navarro på Instagram

Udgivet Opdateret

Jackie Navarro blev uventet afvist fra åbningen af en ny forlystelse i Ree Park, hvor hun og hendes børn skulle have deltaget.

Det skriver SE og HØR.

Ifølge mediet blev hun informeret om afvisningen kort før begivenheden, og det viste sig at være på grund af en uoverensstemmelse med Janni Ree, der angiveligt stod bag beslutningen om ikke at tillade Jackie adgang. 

Slut med venskab

Jackie Navarro, som tidligere var tæt ven med Janni Ree, erklærer nu, at deres venskab er definitivt slut. 

Hun beskylder Janni for at hetze mod sine børn og for at være den egentlige årsag til, at hun blev udelukket fra eventet, selvom Janni Ree afviser at have haft noget med beslutningen at gøre. 

Konflikten mellem de tidligere veninder har efterladt Jackie og hendes børn skuffede over ikke at kunne deltage i parkens event, skriver SE og HØR.

Beskyldes for et komplot

På parrets Instagram-profiler er krigen brudt ud i lys lue.

- Den bly viol som hun selv synes hun er, ligger langt fra virkeligheden, skriver Janni Ree om Jackie Navarro og beskylder Jackie for at have ringet en af Jannis veninder op for at "lave et komplot og nakke" Janni.

Og hun fortsætter:

 - Derfor ønsker min mand ikke at sådan en person kommer i hans park. Man truer ikke hans kone med at nakke hende. Mærkeligt hun overhovedet tør at komme, det er frækt i sig selv, skriver Janni Ree på sin instagram-profil.

Ødelægger andres liv

Jackie Navarro truer til gengæld med at pudse en advokat på Janni.

- Jeg har læst halvdelen af det, Janni har skrevet. Hvis det bliver værre, er jeg nødt til at vise Danmark, hvad der egentlig foregår. Både min advokat og min omgangskreds er informeret. Janni har gang i noget meget alvorligt og ikke kun overfor mig. Jeg har halvanden times optagelser, hvor kvinder udtaler sig om, hvordan hun ødelægger andres liv. Det er det sygeste spil, skriver hun på sin Instagram, og fortsætter:

- Udover det har jeg beviser på nogle af de ting, Janni har gjort mod mig, som ifølge min advokat er en straffesag. Jeg har aldrig været typen, der ønsker at afsløre noget eller gå offentligt, men hvis hun vil spille et spil mod mig, så gør vi det nu.

Jackie Navarro.
Janni Ree.
Powered by Labrador CMS