For 32.000 kroner kan du få et par sko

Den 18-årige August Plougheld Lorenzen ligger inde med et par særlige sneakers, som han håber at kunne sælge for 32.000 kroner.

Den 18-årige August Plougheld Lorenzon sælger et par helt særlige sneakers til 32.000 kroner. De dyreste sneakers på DBA. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: DBA Guide
Den 18-årige August Plougheld Lorenzon sælger et par helt særlige sneakers til 32.000 kroner. De dyreste sneakers på DBA. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER Foto: DBA Guide
Udgivet Opdateret

Hvis du har 32.000 kroner, som du brænder inde med, kan du få fat i et par helt særlige sneakers.

Den 18-årige August Plougheld Lorenzen er nemlig ejermanden af et par Air Force 1 i en særlig model. Selv om han er glad for skoene, så er de altså blevet sat til salg. Og de er DBAs dyreste sneakers til dato, skriver DBA Guide.

Artiklen fortsætter efter videoen

Dyreste sneakers

Selv om det særlige par Air Force 1 står August Plougheld Lorenzen meget nært, så har han altså valgt at sætte dem til salg for den nette sum af 32.000 kroner, der gør hans sneakers til de dyreste på DBA. De næstdyreste er sat til salg for 11.000 kroner.

Det er ikke kun den 18-åriges egen kærlighed til skoene, der gør, at prisen er så høj. Skoen er et samarbejde mellem Nike og Vlone, som er lavet af rapperne A$AP Rockey og A$AP Bari.

Den sneaker, som August Plougheld Lorenzen ejer, er meget sjælden. Skoen blev først udgivet i meget få eksemplarer i 2016, hvor de på Ebay blev sat til salg for 680.000 kroner. Siden er modellen dog blevet udgivet flere gange, men der findes kun 400 styk.

Bruger skoene

Når sneakers skal sælges videre, falder de blandt andet i værdi, hvis de er meget brugt. Det har August Plougheld Lorenzon da også tænkt over, derfor bruger han ikke det sjældne par sko til hverdag.

Men ved særlige lejligheder hopper han altså i sine Air Force 1. Det gjorde han blandt andet ved det årlige Sneaker Banquet,

Ligeledes har den 18-årige gået flere længder for, at skoene ikke faldt for meget i værdi. Han har nemlig gemt den skoæske, han fik skoene i, da han bestilte dem fra en butik i Las Vegas.

Det er en helt særlig skoæske, som August Plougheld Lorenzen har fået fat i. Der findes to slags skoæsker tilhørende netop den model, og August Plougheld Lorenzen ejer den æske, der kun findes 100 af.

Sneakers over alt

Der skal kendskab til at håndtere sine sneakers med sådan én omhyggelighed, som August Plougheld Lorenzen gør.

Han har sirligt inddelt sine sko efter en bestemt metode i sit store klædeskab, mens nogle af de helt særlige modeller, som den 18-årige ejer, pryder væggen på hans teenageværelse i forældrenes hjem.

Netop nu er det faktisk ikke Air Force 1-modellen til 32.000 kroner, der er August Plougheld Lorenzens yndlingssko. Det er et par Travis Scott dunks, der udkom for en måned siden. Skoene er et samarbejde mellem Nike og rapperen Travis Scott.

Men i den 18-åriges sneakerkollektion befinder sig også Vans, Off White og massevis af andre mærker.

Powered by Labrador CMS